Doğum Sonrası Kilolara Elveda Demek İsteyen Azimli Anneleeerrr Burayaaa... :)

Hoşgeldin caniim :) cok iyi ilerliyorsun sen motive olmussun bile zatenn :) bu cook guzel bebegini emzriyor musun simdi ins birlikte verelim o.kulolari yaa biraz da kasli bir vucudyn icin girme.istiyorum.bndeeeee

Hosgekdin canim sendee :)) ins ins hep birlikte ideal kilolarimixa ulasalim :) benzer seyelro yasamisiz aslinda aynn bnde spira vakit bulamiyorum pek o yuzden yuruyuse cikiyorum kziim da etrafi izliyor o zamn akilli duruyor diye :)

Merhaba benimde boyum 1.68 kilom 60.3 bende 55 kilo olmak istiyorum. Ama malum bebeğim var vede çalışıyorum. Çok aktif olamam. Ama yazmaya çalışırım. Sorun olmaz dersen bende katılmak isterim size.
Tabii ko katilabilirsin hic sorun degil.haftada bir defa kilo bilgini yaptiklarini aktarman yeterli :)

Kizlaar size bilgi vermedim girmedim pek kusura bakmayin diyete baslayali uc hafta falan olduu simdilik iyi.gdiiyorum su som gunler sporumu aksattigim.oluyor bir iki de kacamak yaptm o kadar onun disinda hersey cok iyi gidiyor ama boraz uavas kilo veriyorum.bn fazla kilolu olmadigim.icon olabilir belkide aman az az gitsin ama.geri gelmesinler yeterki bugun itibariyle kilom 57.700 uc haftada uc kiloya yakin bir kaybim.oldu coook sukuuur ins boyle ve hatta daha guzel.decam.ederim 55 e indikten sonra da spiry artırmayi.dusunuyorum ebru salli 3K plates yapmayi dusunuyorum sıkılasıp birazda kas yapmak icin ins kizimdan.vakit bulup yapabilirsem bu arada size neler yaotigimida anlatayim biraz ...
Her gun uc ogun bir ara ogun gibi birsey yapıyorum aksam.uzerleri yuruyuse cikiyorum sinav mekik çekiyorum haftada iki uc kez pltes yapiyorum abur cubur cikolata falan yemiyorum bitki.caylari iciyorum aksam sekizden sonra bisey yememeye calisiyorm pasta borek yememeye calisiyorum eskiye gore baya kestim.onlari dhaa da iyi olacyina inaniyorum bu sekilde kendimce biseyler yapoyorum sizde neler yaptiginizi paylasirsanzi.birbirimizden fikir almis.oluruz ins iyi olur

Cok tesekkurler pazar gunu evin kucuk bi kosesini spor salonuna cevirip sporada basliyorum insallah 2 kilo verdim dikkat ederek darisi diger kilolara insallah

Cok tesekkurler pazar gunu evin kucuk bi kosesini spor salonuna cevirip sporada basliyorum insallah 2 kilo verdim dikkat ederek darisi diger kilolara insallah
Harikka tebrik.ederim.senii yaptigin sporlarida burda paylaşırsan bzii de heveeslendirirsin seviniriiz :)

Spor yapamadım açıkçası ben bide 1 gün annem geldi azcık kaçamak yaptım ama 500 gr gitmiş umarım kilo vermem hızlanır

Kızlar bence yüzmeye başlıyorum. Bebeğim var 18 aylık. Düzenli yapamam ama birde dans li kardiyo lar var onlardan mi yapsam. Ama çalışıyorum. Ev işi çocuk vs. Gücüm yetmiyor benim yaa.

Kızlar bence yüzmeye başlıyorum. Bebeğim var 18 aylık. Düzenli yapamam ama birde dans li kardiyo lar var onlardan mi yapsam. Ama çalışıyorum. Ev işi çocuk vs. Gücüm yetmiyor benim yaa.
Çalışıyorsan senin icin cok daha zordur eminim.bn evde oldugum halde spira zor vakit ayiriyorum bebek ev koca derken

Slm kizlar... Haftasonlar esim evde oldugu icin fazla yogun geciyor spora faaln ihtiyac kalmiyor zaten genelde disarfa yuruyor oluyorum aksama dayak yemis gibi yorulmus oluyorum su anda da oyleyim kahvaltımi guzelce yaptim kaçamaksiz ili parça cikolata kacamagi yaptim aksam da bir tabaka bamya yaptim kendime.yedim.buvun naska da bisey yemedim simdi de bitki cayimi iciyorum dhaa da bisey yemem :)

Gunaydin kizlaaar... Diyete tamm gazz devaam
Saat 11.30 gibi kahvaltimi yaptim...
1 tane haslanmis yumurta
1 kucuk kibtit kutusu kadar suzme peynir
4 tane siyah zeytin
3 tane ceri domatesi
1 tatli kasigi menemen
1 tatli kaşığı tahin pekmez
1 kupa bardağı besi bir yerde bitki cayi
Bunlarii.yediim :)

Kizlaar yesil elma cubuk tarcin karanfil limon sanirim bunlardi bu malzemelerle yapılan bir kür varmis bnde denemeyi dusunuyorum.bilgisi olan var mi aktarirsaniz sevinirim canlarim :)

Selamm kizlar 10 nisandan beri diet yapiyorum (8. Gundeyim) 2 kilo verdim nasil bu kdr hizli gidiyor derseniz sadece abur cuburu kestim ekmegi azalttim oglen kacirirsam aksam dengeliyorum ve 2 tabak yerdim artik 2 tabak yemek yemiyorum. 90.5 kiloydum 88.5 ciktim sabahh...85 ilk hedefim sonra 80 75 70 veeeee 65! :) eski kilom!! Cok hirsliyim azimliyim dogum kilomu verip gardolabimi kullanmak istiyorum

Slm caniim harika gidiyorsun bncee bnm kilolar bir bir gidiyor yA ve su aralarda da durdu resmen değişik biseyelr yapmam laxim ama nee

Merhabaa ben geldimm, bende diyet yapiyorum bugun 23.gunum -3 kilo verdim, cook yavas veriyorum umarim zamanla hizlanir. Bebisim 3 aylik, 63 ile hamile kaldim 75le doguma gittim. Suan 67 kiloyum hedef 55 hadi bakalim kizlarrr gosterelimm kendimizi. Yaza fit girelim

Merhaba kızlar... 1 nisanda başlamış olduğum diyete (90,7 ile başlamıştım) dün itibariyle 86.7 olarak devam etmekteyim.. Karatay uygulamaya çalışıyorum.. Ekmek, tatlı ve pirinç yasak bol suyu ve akşam saat 7den sonra asla birşey yenmiyecek.. Öğün araları 5 saat olacak... Çok acikirsaniz tuzsuz cerez, yiyebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…