Hoşgeldin caniim :) cok iyi ilerliyorsun sen motive olmussun bile zatenn :) bu cook guzel bebegini emzriyor musun simdi ins birlikte verelim o.kulolari yaa biraz da kasli bir vucudyn icin girme.istiyorum.bndeeeeeBende katılmak istiyorum bebeğim 5 aylık oldu 76kiloyum 65kilo olmak istiyorum süt olsun diye yemediğim bişey kalmadı sütden çok bol kilo oldu bir haftadır jillian michaels 6 week yapıyorum yemeği azaltdım bol su içiyorum ekmek yok bir haftada iki kilo gitdi 78 den 76 düştüm
Hosgekdin canim sendee :)) ins ins hep birlikte ideal kilolarimixa ulasalim :) benzer seyelro yasamisiz aslindaBende sizinleyim :) 1 haftadır başliim diyorum ama eşim sağolsun yapamıyorum şimdi sizinle kendimi daha çok tutucam inşallah bugün sabah 65.8 kiloydum aslnda 60 à düşmüştüm ilk ay ama sütüm az olunca yiyerek süt artsın diye baya kilo aldm 3 ayda sütüm hala az bana kilo zararı oldu sadece ama enazndan çabalamadım demem nasılsa kilo verilebilen bişey yarından itibaren spor yapıcam(kızım çok huysuz ama vakit bulmaya çalışıcam) ve yediklerime dikkat edicem umarım hepimiz ideal kilomuza bir an önce kavuşuruz :)
Buyuuur caniiimm :) olur vereliiimm yaptigim seyleri paylasirim size de motive laynagi olurum belki :)bende varımmmmmmmmm <3 kızım 6.5 aylık eylülde doğum yaptım artık kilolarımı vermek istiyorummmmmmm
Tabii ko katilabilirsin hic sorun degil.haftada bir defa kilo bilgini yaptiklarini aktarman yeterli :)Merhaba benimde boyum 1.68 kilom 60.3 bende 55 kilo olmak istiyorum. Ama malum bebeğim var vede çalışıyorum. Çok aktif olamam. Ama yazmaya çalışırım. Sorun olmaz dersen bende katılmak isterim size.
Cok tesekkurler pazar gunu evin kucuk bi kosesini spor salonuna cevirip sporada basliyorum insallah 2 kilo verdim dikkat ederek darisi diger kilolara insallahCanim aktif olur yazan cok olursa bir ara kimse yazmiyor.diye girmiyordum simdi bi giridm bissuru yazan olmus :) oncelikle hosgeldin bebegin de hayirli olsun :) bnce sen diyey yapmak.icin acele etme emzirdigin icin zaten cok guzel kalori yakarsin su anda sadece sut yapmiycagini dusundugun abur cubur seyelrden.kacin p sekilde de verirsin fazla bsiey yapmana gerek bile yok bu yuzden cok sanslisin :) sıkılasmak icin plates önerebilirim agrin sızın yoksa kendine sıkıntı yaratacağını düşünmüyorsan :) basarilar dilerim canim :)
Harikka tebrik.ederim.senii yaptigin sporlarida burda paylaşırsan bzii de heveeslendirirsin seviniriiz :)Cok tesekkurler pazar gunu evin kucuk bi kosesini spor salonuna cevirip sporada basliyorum insallah 2 kilo verdim dikkat ederek darisi diger kilolara insallah
Hizlanie canim.merak etme sıkarsan kendini biraz gider kilolar ins :)Spor yapamadım açıkçası ben bide 1 gün annem geldi azcık kaçamak yaptım ama 500 gr gitmiş umarım kilo vermem hızlanır
Çalışıyorsan senin icin cok daha zordur eminim.bn evde oldugum halde spira zor vakit ayiriyorum bebek ev koca derkenKızlar bence yüzmeye başlıyorum. Bebeğim var 18 aylık. Düzenli yapamam ama birde dans li kardiyo lar var onlardan mi yapsam. Ama çalışıyorum. Ev işi çocuk vs. Gücüm yetmiyor benim yaa.
İnşallah hepimizin uçup gitsin kiloları :)Hizlanie canim.merak etme sıkarsan kendini biraz gider kilolar ins :)
İns.ins canimm :)İnşallah hepimizin uçup gitsin kiloları :)
Slm caniim harika gidiyorsun bncee bnm kilolar bir bir gidiyor yA ve su aralarda da durdu resmen değişik biseyelr yapmam laxim ama neeSelamm kizlar 10 nisandan beri diet yapiyorum (8. Gundeyim) 2 kilo verdim nasil bu kdr hizli gidiyor derseniz sadece abur cuburu kestim ekmegi azalttim oglen kacirirsam aksam dengeliyorum ve 2 tabak yerdim artik 2 tabak yemek yemiyorum. 90.5 kiloydum 88.5 ciktim sabahh...85 ilk hedefim sonra 80 75 70 veeeee 65! :) eski kilom!! Cok hirsliyim azimliyim dogum kilomu verip gardolabimi kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?