- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Pariskizim
-
Kızlar bende kilo vermek istiyorum doğum yaptım kızım 10 aylık emzirdiğim için tatlı şeylere ihtiyaç duyuyorum fazla kilom yok aslında kollarım orantısız kalınCanim merhaba. Benim 3 aylik oglum var. 68 ile hamile kalldim 77 ile doguma girdim. Su an 64 kiloyum. Gobegim daha gitmedi tam. 6 aya kadar karin kaslari toparlamiyormus kendini. Dogumla 5 kilo gitti. Geri kalanida lohusaligimda ekmek pilav vs yemedim istahimda cok yoktu nedense sicaklarda dogum yaptim belki ondan. Emziriyorum diye dikkatli saglikli beslendim. Spor 1 hafta yaptim ama sonra iyi degilmis 3 aydan once diye biraktim. Acikcasi emzirdigim icin gitti su siralar irmik tatlisi cok yiyorum canim cok cekiyo diye. Ama selulit vs oldu vicudumda yag kas oranim degisti yani. Sporla sklasirim anca.
Benimde tek kalın olan yerim üst bacaklarım. Kollar için spor yapmak lazım incelmesi için düzenli tabi arada bir değil. Birazdaha büyümüş kızınız başlayın benceKızlar bende kilo vermek istiyorum doğum yaptım kızım 10 aylık emzirdiğim için tatlı şeylere ihtiyaç duyuyorum fazla kilom yok aslında kollarım orantısız kalın
Bende korkuyorum. Biz de bugün 6 aylik olduk.. nerden başlasam bilemiyorum.Zumba yapalım hep beraber:) kolları yukarı hareket ettiren videolar var, bikaç yapmada bile işe yaradı bende. Benim de yavrum 6 buçuk aylık ve tahminimce 8 kilom falan var hala(tartılamadım uzun süredir). Bir de sezeryanlıyım,korkuyorum özellikle karnım için egzersiz yapmaya. Varsa bi öneriniz alayım kızlar
Bende sezeryan lıyım 3 ay ımı bekliyorum dikişlerimi kontrole gidicem ondan sonra yavaş yavaş başlıcam karın çalışamasakta dediğin gibi kol ve bacak çalışabiliriz. Hiç selilüt nedir bilmezdim ilk defa var hamilelikten onların gitmesi lazımZumba yapalım hep beraber:) kolları yukarı hareket ettiren videolar var, bikaç yapmada bile işe yaradı bende. Benim de yavrum 6 buçuk aylık ve tahminimce 8 kilom falan var hala(tartılamadım uzun süredir). Bir de sezeryanlıyım,korkuyorum özellikle karnım için egzersiz yapmaya. Varsa bi öneriniz alayım kızlar
Bende sezeryan lıyım 3 ay ımı bekliyorum dikişlerimi kontrole gidicem ondan sonra yavaş yavaş başlıcam karın çalışamasakta dediğin gibi kol ve bacak çalışabiliriz. Hiç selilüt nedir bilmezdim ilk defa var hamilelikten onların gitmesi lazımZumba yapalım hep beraber:) kolları yukarı hareket ettiren videolar var, bikaç yapmada bile işe yaradı bende. Benim de yavrum 6 buçuk aylık ve tahminimce 8 kilom falan var hala(tartılamadım uzun süredir). Bir de sezeryanlıyım,korkuyorum özellikle karnım için egzersiz yapmaya. Varsa bi öneriniz alayım kızlar
Doktorum bir defa dikislerime bakmksti o zaman da 15 günlüktumBende sezeryan lıyım 3 ay ımı bekliyorum dikişlerimi kontrole gidicem ondan sonra yavaş yavaş başlıcam karın çalışamasakta dediğin gibi kol ve bacak çalışabiliriz. Hiç selilüt nedir bilmezdim ilk defa var hamilelikten onların gitmesi lazımLockam46
Bana tam 3. Ayda kontrole gel dedi istersen bi kontrole git yada 15.günde sıkıntı yok dediyse yoktur. Nasıl oldu dikişlerDoktorum bir defa dikislerime bakmksti o zaman da 15 günlüktum
Bie daha da kontrole çağırmadı. Cagirmasi gerekiyor muydu ?. Ya da benim gitmem gerekiyor mu acaba. ? 6 ay oldu tam
Suana kadar hicbir sıkıntı yasamadim ben. Ondan dolayi gitme gereği duymadim. Kapandi zaten yarasi baya ..Bana tam 3. Ayda kontrole gel dedi istersen bi kontrole git yada 15.günde sıkıntı yok dediyse yoktur. Nasıl oldu dikişler
Süper ozaman sıkıntı yok zaten 6 ay olmuş. Şu korselerden kullanan varmı ki bazıları çok memnunSuana kadar hicbir sıkıntı yasamadim ben. Ondan dolayi gitme gereği duymadim. Kapandi zaten yarasi baya ..
Ben ona da cesaret edemedim. Baski yaparda acilir diye.Süper ozaman sıkıntı yok zaten 6 ay olmuş. Şu korselerden kullanan varmı ki bazıları çok memnun
6 ay olmuş herkes ona lohısa iken başlıyor merak etme dikişlerin iyileşmşştir. Tereddütşm işe yarar nbBen ona da cesaret edemedim. Baski yaparda acilir diye.
Yok canım artık iyileşti açılmaz. İşe yararsa ben hemen kullanıcamBen ona da cesaret edemedim. Baski yaparda acilir diye.
Sezeryan benim daha yeni 34 gün oldu birazdaha iyileşmesi lazımSenin kac ay oldu doğum yapali. Sezaryen mi normal mi ?Pariskizim
Hmmm.. hala kilolarin gitmedi degil mi ? O yüzden böyle korse falan düşünüyorsun... :) bak bir kac ay sonra gör (kendine dikkat edersen?) Nasılda eriyorsun.. :)) ben suan vücudumu sıkılastirmak icin egzersiz yapmak istiyorum o kadarSezeryan benim daha yeni 34 gün oldu birazdaha iyileşmesi lazım
Hamilelik öncesi kiloma 6 kilo kaldı ve tabiki göbek ve kalça problemim var eski kıyafetlerime girmek için istiyorumHmmm.. hala kilolarin gitmedi degil mi ? O yüzden böyle korse falan düşünüyorsun... :) bak bir kac ay sonra gör (kendine dikkat edersen?) Nasılda eriyorsun.. :)) ben suan vücudumu sıkılastirmak icin egzersiz yapmak istiyorum o kadar
Aynen öyleee :)Hamilelik öncesi kiloma 6 kilo kaldı ve tabiki göbek ve kalça problemim var eski kıyafetlerime girmek için istiyorum
Daha yeni farkındayım emzirdikce zayıflanıyormuş bakalım önümüz kış yaza kadar incelirim herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?