Doğum sonrası kilolarımızı beraber verelim

Slm Pariskizim zayifladin mi. Beim suan kizim 4 bucuk aylik. Emziriyorum. 60 ile hamile kaldim 75 ile dogum yaptim suan 73 deyim. Spor yâpabilirmiyim bilmiyorum. Fazla kilolarimi istemiyorum. Esimde kilo sevmiyor.

Bana bir yoldas olursa belki yavas yavas veririm bu kilolarimi.

Slm Pariskizim zayifladin mi. Beim suan kizim 4 bucuk aylik. Emziriyorum. 60 ile hamile kaldim 75 ile dogum yaptim suan 73 deyim. Spor yâpabilirmiyim bilmiyorum. Fazla kilolarimi istemiyorum. Esimde kilo sevmiyor.
Merhabalar zayıfladım. 2 kilom kaldı doğum öncesi kiloma oda şimdilik gitmiyo çünkü sütten dolayı benim oğlumda 4 aylık oldu emzirdikce zayıfladım şuan spor önermiyor dr lar bende ek gıda ya başlasın spora başlamak istiyorum. Hiç takılmamak gerekiyormuş onu anladım henüz yeni doğum yaptık biz zamanla gidecek kilolar

Emziriyorum die çok yeme bol bol sıvı tüket su ve rezene içiyorum böylelikle yağlar eriyo
Zayiflamana sevindim.cogu kisiler yememi tavsiye ediyorlar. Bende cok rahat davraniyorum.hic kismiyorum.emziriyorum diye .bu sekilde kilo aliyorum.soylediklerini dikkate alacagim canm. Bol su icerim. Rezene cok uykumu getriyor .yogurt yesem oda ayni.neyse yediklerime dikkat ederim.tesekkurler canm

60 ile hamile kaldım 71 ile doguma girdim bende. 10.gün tartıldıgım da 64 kıloya dusmustum. Su an 25 gunluguz. Kac kılo oldum bilmiyorum. Emzırdıkce gıdıyo kılolar erıdıgımı hissediyorum :)

56 ile hamile kalıp 74 ile doğuma gittim hey maşallah. Oğlum 2.5 aylık 61 kiloyum. Emzirdikçe verenlerdenim. Ama 2 haftadır yapıştı 61 katiyyen azalmıyor napsak da gitse şu sevimsizler

Ben 6 ay ssonunda üç-bes mekikle karın egzersizine başlamıştım. İlk biraz hassasiyet oluşuyor ama sonra artirarak devam ettim. Yine de doktorunuza danışın tabiki herkes kendi vücudunu daha iyi tanir sezeryan doğum yaptım

Merhaba biraz gülünç olacak ama 43 le hamile kaldım 63 te dogum yaptim sezeryanla dogum yaptım bebisim suan 3 bucuk aylik emdirip kilo verenlerdenim ve bol bol özellikle gece su içerek 53 kilo ya düştüm ve halen de kilomu koruyorum sütüm gayet yatıyor bebise suan 7kilo olduk maşallah kızıma doğduğun da 3230 kiloydu

Kizlar kilolariniz gitti mi cildiracam 2 ay oldu dogum yapali 81le doguma girdim suan 70im simdiye kadar kendiliğinden gitti eliptik bisiklet aldim ise yarar mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…