- Konu Sahibi minikkus24
- #2.661
evet beraser görüşemedik gerçekten bu hafta zaten senle ben den başka da kimse yok artık burda sanırım herkes incecik kaldı bi biz şişkoyuz sanırım :)
bu arada dün girip haber veremedim beklenen düğüne gittim malum düğünde 61 leri görürmüyüm diyodum gördüm velakin dün sabah tarıda 61 500 çıktım 1100 gr vermişim gene epey epey bi kaçamak yapmıştım aslında tabi dün düğünde diyet falan kalmadı dün normal yemek zorunda kaldım bu arada toplam 3 buçuk kilo verdim ayın 12 sinde 60 olmam gerek yani toplam bugünüde sayarsak 9 günüm var spora mı ağırlık versem nedir ?bu arada bende dondurmayı çok seviyorum ama iyi yapmışsın akşam yememekle çünkü gündüz yakıyo zaten insan iş güç derken bi şekilde merak ediyorum sen nekadar oldun diye sanırım hemen hemen yakın gidiyoruz bu arada kilo vermen yavaşladıysa öğünlerinde değişiklik yap biri öyle yapmış diğer konularda okumuştum akşam yemeklerinde sebze yiyomuş hep öğlenleri protein ağırlıklı kilo vermesi durunca tersine çevirmiş akşamları protein öğlenleri sebze ben gerçi öğlen yaptığım yemeği akşamda yiyorum o ayrı bi mesele hehehehe sana öneri olarak sunayım dedim :) haberlerini bekliyorum dün epey oynadım kurtları da yediklerimi de dökmüşümdür dimi :) bugün yine devam ediyorum öptüm canım görüşürüz
çok güzel gidiyosun canım maşaallah. bozulmaz umarım. ben 3 gündür 62,0 - 61,9 - 62,0 geliyorum. sabah tartılmıcam, vazgeçtim. çünkü az önce biz de komşumuzun düğününden geldik. biraz kaçırdım geç saatte. bu hafta 900 gr gitti sayıyorum. önümüzdeki hafta içi şehir dışında olcam. pek giremem herhalde. cts dönmüş olurum inş. o güne kadar tartılamam muhtemelen umarım bozulmaz yeme düzenim. gelince bana da sürpriz olacak yani.
tavsiye için sağol canım ama ben zaten sebze ağırlıklı besleniyorum. et yiyemiyorum pek. protein olarak ancak yumurta, peynir, yoğurt bolca:))
bi biz mi kaldık dobişko diyosun. symrne burdaymış ama o da dobişko sayılmaz. olsun bizim de az kaldı. 50li rakamlara geçince biz de kurtulcaz dobişkoluktan:))