- Konu Sahibi minikkus24
- #1.461
iyiymiş valla ben de hamileliğimde 50 kilo aldım 20si gitti sayılır ama kaldı gerisi bu kadar yemiyorum valla ama doğru dürüst kilo da veremiyorum sabah bi haşlanmış yumurta bi-iki dilim kepek ekmeği 5 adet zeytin birazcık da peynir yiyorum öğlende de bir adet ton balığıyla mısır karıştırıyorum azıcık da mayonez koyuyorum :26::26: iki dilim ekmekle akşam da evde ne yapmışlarsa ondan yiyorum bir ayda 4 kiloyu zor verdim şu an 102 kiloyum![]()
20 kilo vermissin harika.tabii o kadar kilo vermeden sonra yavaşlama olur,normaldir,ben işin başındayım daha.birde dediğim gibi yeni aldıgım kilolari verdiğim için kolay veriyorum şimdilik galiba.yalnız yediklerin bana az geldi,hiç ara öğün yapmıyormusun,meyve süt yoğurt yemiyormusun,ayrıca her öğlen yediğin ton balığı normal yağ içinde olan ton balığı mı yoksa diyet mi,normal olanda çok kalori var biliyorsundur,ayrıca mısırın glisemik indeksi yüksek ,seni çabuk acıktırır,mayonez i zaten biliyorsun.bu diyeti uzun süredir devam ettiriyorsan iraden kuvvetli demektir,doğru seçimlerle çok daha fazla kilo verebilirsin bence: