- Konu Sahibi minikkus24
- #1.541
merhaba kızlar.rezene çayıyla güne merhaba diyorum:126 ğlum ve kızım 5,5 civarı uyanınca bir daha uyku tutmadı beni.dün yarım bıraktıgım fatamagülü izledim netten ,aradada buraya baktım,ne kadar artmış paylaşımlar,eskden burda 2-3 günde bir paylaşım olurdu.böyle devam etsin süper.
ğlum ve kızım 5,5 civarı uyanınca bir daha uyku tutmadı beni.dün yarım bıraktıgım fatamagülü izledim netten ,aradada buraya baktım,ne kadar artmış paylaşımlar,eskden burda 2-3 günde bir paylaşım olurdu.böyle devam etsin süper.
dün akşam yemeğimi 18:00 de yemiştim,21:00 gibi tekrar acıktım ve 1 tatlı tabagı karnıbahar sote ve 2 dlm cok tahıllı ekmek yedım.haa bir de eşimin getirdiği bolero gofret yarım paket kadar.aslında meyve yiyecektim ama birden gözüm donunce yemek yedim valla. neyse bundan sonra yapmam inş. dikkat etmeye başladıgımdan beri 1 haftam doluyor yarın, 1 kg şimdiden verdim,akşamları az yesem daha da fazla giderdi,bu hafta alışma devresiydi diye avutuyorum kendimi
herkese bebişleriyle mutlu ,sağlıklı ve kaçamaksız bir gün diliyorum:87:

ğlum ve kızım 5,5 civarı uyanınca bir daha uyku tutmadı beni.dün yarım bıraktıgım fatamagülü izledim netten ,aradada buraya baktım,ne kadar artmış paylaşımlar,eskden burda 2-3 günde bir paylaşım olurdu.böyle devam etsin süper.
ğlum ve kızım 5,5 civarı uyanınca bir daha uyku tutmadı beni.dün yarım bıraktıgım fatamagülü izledim netten ,aradada buraya baktım,ne kadar artmış paylaşımlar,eskden burda 2-3 günde bir paylaşım olurdu.böyle devam etsin süper.dün akşam yemeğimi 18:00 de yemiştim,21:00 gibi tekrar acıktım ve 1 tatlı tabagı karnıbahar sote ve 2 dlm cok tahıllı ekmek yedım.haa bir de eşimin getirdiği bolero gofret yarım paket kadar.aslında meyve yiyecektim ama birden gözüm donunce yemek yedim valla. neyse bundan sonra yapmam inş. dikkat etmeye başladıgımdan beri 1 haftam doluyor yarın, 1 kg şimdiden verdim,akşamları az yesem daha da fazla giderdi,bu hafta alışma devresiydi diye avutuyorum kendimi

herkese bebişleriyle mutlu ,sağlıklı ve kaçamaksız bir gün diliyorum:87:

pilates mi,fitness mı,step mi? :44: bel fıtığı da var bende.. ebrunun pilates cdsini aldırdım eşime.pilates sıkılaştırır diyorlar, bu yağlar sıkılaşıp kas'a dönüşürse anammmmmm o zaman kabus olur işte.. önce yağları azaltıp sonra sıkılaşmak gerekmez mi? :26:
  pilates mi,fitness mı,step mi? :44: bel fıtığı da var bende.. ebrunun pilates cdsini aldırdım eşime.pilates sıkılaştırır diyorlar, bu yağlar sıkılaşıp kas'a dönüşürse anammmmmm o zaman kabus olur işte.. önce yağları azaltıp sonra sıkılaşmak gerekmez mi? :26:  

benimde 3 aylik bir bebegim var/dogum sonrasinda 5kg gitti suanda 8kg daha vermem gerek/ ama tabi hamile kaldigimda da 15kg fazlam vardi/yani 20 kg vermek istiyorum/
 benimde 3 aylik bir bebegim var/dogum sonrasinda 5kg gitti suanda 8kg daha vermem gerek/ ama tabi hamile kaldigimda da 15kg fazlam vardi/yani 20 kg vermek istiyorum/