- Konu Sahibi minikkus24
- #1.761
kuzular günaydın! işte geldim burdayım
sonunda regl oldum,son dönemlerdeki halet-i ruhiyemin sebebi buymuş, oh beeee..
bugünden tezi yok toparlanma vaktidir, bir süredir pek dikkat edemedim beslenme düzenime.
sabah 1 büyük bardak su içtim 3 cevizle. şimdi de 1 çay bardağından az light sütle minicik bir kase meyveli cornflakes yiyorum.öğlen nohut akşam et var.aralarda yine elma,fındık yiyeceğim.:125:
symrne günaydın tatlım, exc formatı desteklemiyorsa,sheet'i ctrl a,ctrl c,ctrl v yap,boş sütunlarda geliyorsa sadece dolu sütunları seçip aynı işlemleri yap,direkt mesajda gönder olmazsa.mesaj yazarken şu yazdığımız kutunun üstünde en sağda table kutucuğu da varmış aslında,ona da paste yapabilirsin belki :126:
eylülüngülü sağol canım, haftasonu da gideceğiz ama bakalım test sonuçları için arayacağım bugün doktorunu,inşallah bişey çıkmaz.hala iştahsız,ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım,bi de geceleri saat başı uyanıyor zombie gibiyim o yüzden.aslında bu uykusuzluk da metabolizmayı etkiliyor kilo sebeplerinden biri de bu olabilir :26:
büyüksün pinktomato,oldu tablo
ben hala regl olamadım, mevsim değişiyor, saat gibi işleyen vücudumu sapıttırdı,bekliyoruz işte..
canım bebeğinin iştahsızlığı sabah kahvaltısı ile ilgili olabilir mi..ben birara yumurtayı fazla vermiştim, meğer çocuk öğle yemeğinde o yüzden iştahsızmış, şimdi kahvaltıda sadece çeyrek yumurta sarısı veriyorum..tabii doktorlar daha iyi bilir, sonucunu bizimle paylaş..