kızlar nasılııııız

kiloları veriyoruz,göbüşlerden kurtuluyoruz

bikaç gündür canım hiçbişey yemek istemiyor reglden,iyi mi kötü mü anlamadım :26:
symrne eline sağlık canım,listeye göre giderek kalabalıklaşıyoruz süper :13:

anne gruplarında da duyurulabilir.
perş cuma hiç farketmez,bana uyar.
oğlumun tahlillerini sordum bu arada, demir eksikliği varmış, günde 5 damlayı 10 damlaya çıkardı dr,kabızlığı da var ama ne yapıcam bilmem.. pekmez de vereyim diyorum..
gruba yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniiiiiz

her gün ne yediğimizi ve yapıyorsak sporumuzu günahıyla sevabıyla yazıyoruz biz buraya..(ben gerçi biraz aksattım son zamanlarda ama hemen dönüş yapacağımmm

)
aa

aslında mesela her gün pek sevilmeyen meyve veya sebzelerin faydalarını da yazabiliriz buraya,yememiz için teşvik olur.her gün birisi bir meyve,sebze,ot,çay,yemek vs.. faydasını yazabilir.
aklıma mısır çarşısında almayanı dövdükleri beşli zayıflama çayı geliyor örneğin(ben kullanmıştım ama hiçbir faydasını görmemiştim orası ayrı) içeriğini tek tek irdeleyebiliriz.yada funda çayı veya yeşil çay mesela, bana iyi gelmişti yıllar önce ama önemli olan "emzirme döneminde kullanılabilir mi" falan..sütü artıran ama kalorisi de düşük olan yiyecekler vs..çünkü ortak özelliğimiz doğum yapmış ve çoğunlukla emziren anneler olmamız..yani olabilir de olmayabilir de , benimki bi fikir işte..

:103: