kızlar selam,
dün diyetisyen kontrolüm vardı.
geçen hafta rezildi, 1 adet börek,1 adet tahinli çörek,1 paket bitter çikolata, toplamda yaklaşık 2 avuç badem ve fındık, 10-15 adet bebe bisküvisi yemiştim ve açıkçası umutsuzdum..
sonuç: 900 gr vermişim
en önemli nokta da, bu hafta da yağ yakmayı sürdürmüşüm: 600 gr
sanırım vücudum takılmayı durdurdu,eğer bunları yemeseydim 1100-1200 gr arası verebilirmişim
önümüzdeki hafta kontrole gitmiyorum,çünkü regl olacağım,regl sonrası 28 Nisan'da kontrolüm var. Regl zamanı vücut ödem yapacağı için tartılıp moralimin bozulmasını istemiyor diyetisyen.
dün akşam misafirim vardı,kısa bir mola verdim :5 adet kestaneli,fındıklı,acıbademli,meyveli ve bademli kurabiye yedim..muhteşemlerdi
şimdi 2 hafta için hazırım, 2 hafta boyunca diyet full devam, hergün yürüyüşe de devam.
bu arada dün durmaksızın yağmur vardı Antalya'da,akşam misafir olduğu için koşu bandına da çıkamadım.Birazdan dışarıda bir saat tempolu yürüyüş yapıp,akşam da 40 dk koşu bandında -3 km 200 m yol yapıyorum- yürüyeceğim.
PINKTOMATO
funda çayı konusunu sordum, gönül rahatlığı ile içebilirmişsin, ADAÇAYI dışında her çayı gönül rahatlığı ile içebilirmiş emziren anneler.Adaçayını bir fincandan fazla tüketmemek gerekiyormuş,aynı şekilde hamileler de..
Boanhuar mevcut kilom 62,4 oldu bu arada,bilgine. 2 hafta konu ile ilgili bilgi veremeyeceğim,çünkü tartılmam yasak,reglimin bitmesini bekleyeceğiz.
Hepinizi öptüm.
Sevgiler,