• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

canım her hafta mı kontrol?
bizimki her hafta kontrol ettiği müddetçe aylık 300 tl alıyor, herşey düzene girip te 2 haftada bir kontrole gittiğinde 180 tl ye düşüyor aylık.

yalnız birşey daha: Tıp Fakültelerinin beslenme ve diyet bölümleri hiç ücret almadan yapıyorlar bu işi. Eğer şimdilik buna ayıracak bir bütçen yoksa böyle bir çözüm yaratabilirsin. Ya da istersen benim yaptığım diyeti uygula bakalım,ne sonuç verecek. Benim pilates yapan üst kat komşum benim zayıfladığımı görünce diyetimi rica etti, yazıp verdim, kadın ilk hafta 2 kg verdi :1:

bu arada funda çayı ile ilgili verdiğin bilgileri okudum,ben de alıp deneyeceğim, özellikle regl bitiminde deneyeceğim ki, gerçekten kilo verimim hızlanacak mı,onu kontrol edeceğim :34:

özel sağlık sigortamız diyetetik keyfiyete girdiğinden ödemiyor,ben hamileyken gittiğimde 1 aylık paket veya muayene seçenekleri vardı ve her ikisi de çok daha ucuzdu da ondan sordum,sağol tatlım.
funda çayı çok faydalı bir çay,tadı biraz buruktur ama bana kilo verdirmişti.5li çayın içinde de var ama o 5li çayın içindeki mate bitirdi beni,ne berbat bişeydir o..

bugün çok yorgunum sadece leslie 2 yapabildim 10 tanede mekik :(

funda çayından bahsetmişsiniz ya kızlar
5i 1 yerde çayı içebiliyormuyuz emzirken bi bilginiz varmı
?

bugün çok yorgunum sadece leslie 2 yapabildim 10 tanede mekik :(

funda çayından bahsetmişsiniz ya kızlar
5i 1 yerde çayı içebiliyormuyuz emzirken bi bilginiz varmı
?

içinde sinameki otu varsa tavsiye edilmiyor ama varmı bilmiyorum içindekilere bak canım

call yapanlarr nasıl gidiyo varmı ölçülerinizde küçülme?:) indiremedim bendaha kotayı aşmışım..:)

:66:
canım yoksun kaç gündür?işte konştuk ya lessie 2 mil bi de call.bugün 5 mile sahip olcam inşallah.ama ben pek inanmadım ya 1 haftada 200 gr verdm geçen hafta 2 günde 400???pazar günü belli olur.şimdi call.yaptım 12.yi yarın tatil.sıkılmıştım ii oldu:)bi de araya bi emzirme bi kaka operasyonu girdi:)ama tamamladım.ya pelvis döngüsü çok zorrrr.sen neler yapıon

ben spora bugün başlayabildim.kaynanam burda.oğlan huysuz.gündüzleri uyumuyordu.meğer sütüm azalmış.biraz dikkat etmeye çalıştım.2-3 gündürsüt yapan şeyler tüketiyom.dün midemi bozdum bu yüzden.habire tıkınıyom.bitki çayları içiyom.içimşişştttiiii.ne zormuş anne olak ya.bu yüzden uğrayamadım.amaan ne çok yazdım ya.
ama bundan sonra bende geldiimmm.call kaynanam gitsin ole yaparım.(o hareketleri onun yanında yapsam deli der herhalde bana:27:)şimdilik sadece bantta yürüyüş yapacam.senin incelmene çok sevindim.darısı bana...:66:

pelvisdöngüsünde kadını tam olarak izlemek lazım.ilk başta bende tam yapamıyordum.ilerleyen zamnalarda yavaş yavaş hareketleri oturtuyorsun.

bu arada kızlar fundaçayı demişsiniz.emzirmedoneminde uygunmudur.içilirmi.ole ise bende içeyim.oda eksik kalmasınn.

pelvisdöngüsünde kadını tam olarak izlemek lazım.ilk başta bende tam yapamıyordum.ilerleyen zamnalarda yavaş yavaş hareketleri oturtuyorsun.

bu arada kızlar fundaçayı demişsiniz.emzirmedoneminde uygunmudur.içilirmi.ole ise bende içeyim.oda eksik kalmasınn.

canım izledim öğrendim ama zor gelio:27:yapıyorum ama zaten en sonda ya ondan da zorlanıyorum zaten yoruluyorum.rezene içbol bol süt için ben içiyorum.süt içiyorum.ay başka bişi içmeye yer yok:1:benmde kaynvaldemler vardı 3 gün ama yaptım ben sporum var dedim o oğluma baktı ben yaptım:9::9:

canım rejimmi yaptın yapma gerçekten azalabilir sütün o yüzden ben yapmıyorum sadece yağı azalttım tatlıyı o kadar.dikkat et bebişler emsin önce onlar:emir_bebek:

Back
X