Kızlar herkese yeniden merhaba!
Birkaç haftadır bırakın yazmayı, yazılanları bile okuma fırsatım olmadı çünkü pekçok şey üstüste geldi..
Selim Efe'nin üst dişleri patlamaya başladı, akşam 19.30'da yatıp sabah 07.00'de kalkan çocuk yarım saatte bir uyanıp ağlamaya ve emziğini istemeye başladı...ve bu diş sıkıntılarımız başladığından bu yana -15 gün oldu neredeyse- emzirmeyi de bıraktık,hiçbir şekilde emmek istemiyor

Özellikle aç olduğu zamanlar vermeye çalıştım ama nafile..İşin kötüsü göğüslerim süt dolu ve bu bende sıkıntı yaratmaya başladı, ateş yapıyor, feci sıcak basıyor, olur olmaz yerde terliyorum.
Ardından kayınvalidem ve kayınpederim geldi,diş buğdayı vesilesi ile, 2 haftadır bizdelerdi. Evlendiğimizden bu yana kayınvalidem ile çok iyi anlaşırım ama çocuk olduğunda işler değişiyormuş,bunu öğrendim

Kendi yöntemleri ile çocuğun büyümesini istiyor -ayakta bebek sallamak, dışarı mümkün mertebe çıkarmamak, çocuğu lahana gibi giydirmek gibi- bu yüzden çok zor 2 hafta geçirdim. Kendisini kırmadan gerekli konuşmayı yaptım, kendi yöntemlerim ile çocuğumu büyüteceğimi kesin bir dille belirttim, neyse ki kriz çözüldü.
Veeee oğlum geçtiğimiz çarşamba günü sünnet oldu!

Kızlar eğer tereddüt edenleriniz varsa tavsiye ederim, çok çabuk iyileşiyorlar, özellikle yürümeye başlamadan önce yaptırmakta fayda var. Yarın son kontrolüne gideceğiz, sünnet işi de aradan çıkmış oldu.
Ve sünnet vesilesi ile 2 kayınbiraderim,eltim ve abim geldiler..Evde feci bir curcuna vardı, diyet konusunda şu son 2-3 haftadır ne kadar zorlandığımı tahmin edersiniz herhalde..ama sporumu aksatmamak için elimden gelen maximum gayreti sarfettim, sonuç iyi de oldu.
Bu arada kilo durmam hala geçmedi, tabii bunda misafirlerle birlikte yeme-içmemin etkisi de büyük..Ama spor yaptığım için her hafta 600 gr civarı yağ yakmaya devam ediyorum, ama vücuttaki ödem bir türlü gitmek bilmedi, dolayısıyla kilo vermiyormuş gibiyim şu an ama vücudumda ciddi değişiklikler var, 38 beden kıyafetlere rahatlıkla girebiliyorum
Bu arada diyetisyenimden yeni birşey öğrendim,
fazla uykusuzluk vücutta ödem yapıyormuş, bilginiz olsun. 7-8 saat uyku idealmiş.
Şu an 61,5 kg'a kadar indim ama önümüzdeki haftaya kadar tartılmayacağım, çünkü evde sürekli misafir olduğu için diyetisyen tartıya çıkmamın moralimi bozmaktan başka bir işe yaramayacağını söyledi.
Bugünden itibaren diyete yeniden başladım, hergün düzenli yürüyüşlerimi de yapacağım, bakalım sonuç ne olacak.
Bu arada hakikaten zor kilo veriyorum, metabolizmam cidden yavaş çalışıyor, nasıl hızlandırsak ki? :26:
Yarın üst komşum ile görüşeceğim, en kısa zamanda pilatese başlıyoruz, dilerim kilo vermemi hızlandırıcı etkisi olur...
Deniz sezonu çok yakın buralarda...motive olmak lazım!
Sevgiler