- Konu Sahibi minikkus24
- #2.601
yaşasın topik coştu, yazan var mıdır diye girdim ama uçmuşsunuz siz:) aslında hepinize kısa kısa yazmak istiyorum ama şu an pek fırsatım yok. güzel bi haber verip çıkıcam. bugün 5 yaşındaki oğlumun okulda yılsonu gösterisi vardı. 1 ay önceden başlamıştı bende ne giyeceğim tasası. malum yeni bişey almadım. bi tane forma eteğim var ya hiç olmadı onu giycem mecbur. sabah 63,3 kilo gelmenin verdiği densizlikle eski eteklerimden birini, tamam tamam en geniş olanını denedim ve üzerime oldu:) en az gösteri yapan çocuklar kadar şendim ben de bugün. artık beni kimse tutamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz...
symrne,
aaaaaaaaaaaaaaah izmir aşık olduğum şehir. hem kendisine hem de kocama aşık olduğum şehir. benim de burnum sızladı şimdi. ben antalyalıyım canım dikkat ettiysen gevrek demedim, simit dedim:) üniversiteyi izmirde okudum, ege üni.de. çok isterdim orada yaşamayı ama malesef...yakınız yine de, salihlideyiz. sık sık gideriz. akşam yemeğine gidip dönmüşlüğümüz vardır.
evet ben de "simit" e takıldım ama belki dalgınlıkla olmuştur dedim :)
demek Antalyalısın :) ben de İzmir'den kopup senin memleketin Antalya'ya geldim, 6 yıldır burada yaşıyorum ve çok seviyorum çünkü Antalya da benim eşime aşık olduğum ve bebeğimi kucağıma aldığım şehir, o yüzden bende yeri farklıdır

bu arada verdiğin kilo için tebrik ederim, ilk diyete başladığım zamanlar aklıma geldi..istikrarını bozmadan devam et,özellikle de spor konusunda, yakın zamanda anca olan kıyafetlerin bol gelecek ve tıpkı benim gibi yeni kıyafetler almak zorunda kalacaksın