• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

merhaba arkadaşlar. 3,5 ay önce doğum yaptım. 60 kilo ile hamile kaldım. 80 ile doğuma girdim. doğumdan sonra 4-5 kilosu gitti ama gelen giden süt olsun diye tatlılar helvalar derken ben o 4-5 kiloyu geri aldım. 5 ekim itibariyle zayıflamaya karar verdi. önümzdeki ay çalışmaya başlıyacağım ve hiçbir kıyafetim olmuyor. yenide kesinlikle almıyacağım. tam 4 hafta oldu diyete başlıyalı. şimdi 72 kiloyum. 8 kilo gitmiş. ben şöyle yaptım allaha şükür sütte bir azalma olmadı.ilk önce ekmeği ve şekeri kesinlikle hayatımdan çıkardım. bir aydır ağzıma sürmüyorum. sabah kahvaltısını abartmadan yapıyorum. tabi çay şekersiz ekmeksiz. öğlen evde ne yemek yaptıysam yiyorum ama yoğsız kısımlarını alıyorum tabi ekmeksiz. aksam ise çorba içiyorum bolca salata söğüş yoğurt vs. ekmek gene yok. acıktıkca elma yiyorum ve bolca su. bir de sabahları e. şallı ile plates yapıyorum ve böylelikle bir ayda 8 kilo verdim. diyetime sizlerle buradan devam etmek istiyorum.

bu arada imzanızın altına kilo çizelgesini nasıl ekliyorsunuz.* yardımcı olursanız çok sevinirim. hepinize sevgiler.

bebeğin hayırlı olsun bende 3.5 ay önce doğum yaptım

Bende bu hafta devam ediyorum hadi bakalım haftaya cumaya kimler kilo vermiş olcak:))
65.1 ile başlıyorum 1 hafta sonra 64 olmayı hedefliyorum inşallah..
Bu arada hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar hadi bayrama herkesi şaşırtalım verdiğimiz kilolarla:)

ESRA ................59---
duyguege.............65,1
sakaleyn master...68
alpim ...................66
hatay1977 ...........76,1
dilekdoruk ...........63,3
yasmin46............76,8
gülsü...................52,5

burdan kopyala yapıştır yapınnn kilolarıı

Son düzenleme:
ben 63.3 olmuşum, 400 gram vermişim sadece:çok üzgünüm:offf kızlar canım çok sıkkın.Hiç halim yok bu aralar, sürekli tatlı yemek istiyorum.Çok yorgun ve halsiz hissediyorum.Gece sadece bir kere kalkan oğlum son 1 aydır 4-5 kere kalkıp emmeye başladı.Uykusuz uykusuz işe gitmek beni mahvediyor, bi de üstüne diyet yapmaya çalışmak çok ktü

aynen benimkide 1-2 kere kalkardı şimdi 4-5 kere kaklkıyor mızırdanıyor.. tam 7 aylık oldu bugun sanırım diş huzursuzluğuu
seninki kaç aylık

arkadaslar yarısma yarın baslıyor 76.8 ıle baslıyorum 15 gunluk olsun kasım 21 son olsun bence sızce nasıl olsun 1 ay uzun oluyor

Alpİm:68-----66

nazlıbahar:66

esradİnÇel:59.9------59

yasmin46:77.8--------bir kılo

duygu:66------65.1

dilekrüzgar:72.7

gülsü:53 -----52.5

dilekdoruk:63.7------63.3

evros:75
evros senı goremedım kılonu yazmadın beklıyorum

CANIM SAĞOL YENI YARISMAMIZ BUGUN BASLAMIS OLUYOR
HERKESI BAYRAMA SASIRTALIM
sakaleyn master...68
yasmin46............76,8

burdan kopyala yapıştır yapınnn kilolarıı

Benide alrımsıınzı aranıza lütfen yarışamaya bende girmek istiyorum. Bu sabah tartıldım.60.9 olmuşum:))hedef 50.daha vermem gereken 10 kilom var.. Ilk hedef 60 dı..şimdiki hedef57 inşş... Benide alırmısınzı aranzıa ltf.

sakaleyn master...68
yasmin46............76,8
armağanım..........60,9

armağannnnnnnnn ekledim canımmm :lepi:

armağannnnnnnnn ekledim canımmm :lepi:

kızlar nasıl vercez bukıloları ya yıne bugun ıpın ucunu nkacırdım offff ya ben akıllanmam boyle gıder zannederım sısko kalmak ıstemıyorum bana bırseyler soyleyın kerndıme gelmelıyım yıne umutlarım tukendı sılkelenmelıyım bır nefes alıp yarın baslıyorum ınsaallh.

sakaleyn master...68
yasmin46............76,8
armağanım..........60,9
blue....................72.2

aynen benimkide 1-2 kere kalkardı şimdi 4-5 kere kaklkıyor mızırdanıyor.. tam 7 aylık oldu bugun sanırım diş huzursuzluğuu
seninki kaç aylık

benimki haftaya 9 aylık olacak canım.Doktor bu aylarda acıktığı için değil de seni yanında istediği için kalkar dedi.Seninki 7 aylıksa dişten olabilir canım, bizim alt 2 diğşimiz tam 7 aylıkken çıkmıştı.Altlarda hiç sorun yaşamadık ama hemen arkasından çıkan üst 2 diş biraz zorladı.

Alpİm:68-----66

nazlıbahar:66

esradİnÇel:59.9------59

yasmin46:77.8--------bir kılo

duygu:66------65.1

dilekrüzgar:72.7

gülsü:53 -----52.5

dilekdoruk:63.7------63.3

evros:75
evros senı goremedım kılonu yazmadın beklıyorum

73.5 e düşmüşüm canım
spora gidiyodum iyi oluyordu şu grip meredinden dolayı bıraktım sporu
bakalım nolcak evde yürüyüş yapıyım bari
iştah kapatıcı bişeyler biliyor musunuz

Günaydın kızlar hadi bakalım yeni haftaya başlıyoruz cumaya kilolarımız kaç olcak silkeleniyoruzzz bayrama az kaldı hadiiii:teytey:

Back
X