doğum sonrası korunma bilgilerinizi lütfen paylaşın

Yusuf Mirza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
29
3
3
33
doğum sonrasında ilaç kullanmadan korunmak istiyorum ama aklımda hep şüphe kalıyor ne kadar dikkat etmeye çalışsakta ya kaçarsa ya kaçtıysa diye doğumdan sonra emziren kadınlar 3 ay olma ihtimali yokmuş diye araştırdım doğru mudur tecrübelerinizden faydalanmak isterim şimdiden teşekürler

bir de ella diye bir ilaç varmış ilişki sonrasında süphe duydugunda 5 gün içinde içiliyormuş bilgsi olan var mı burda kürtaja giriyormudur acaba günah mıdır?emziren anneler kullanabilir mi

Canm ilac kullanmam olmaz hemsirenle gorus bu konuyu ewet ertesi gun hapi var ama eger kaydiysa falan gibi durumlarda kullan bmce ohle suphe duydugunda yapma esin kotunuyodur zaten emzirdigin icin hap olmuyo hemsirenle gorus odaha iyi aydinlatir seni eger sipral taktirmakda istiyosan bnce oda iyi degil ama akinti enfeksiyon vesaire olmamasi gerekiyomus hersey sorun anlayacaginn

evet sipral taktırmayı düşünmüyorum hiç hap kullanmadım zaten ertesi gün hapınıda kullandıgında emziren anneler 1 hafta emzirmemesi gerekiyomuş teşekür ederim canım

Rica ederim canim aklina takilan olursa yardimci olmaya calisirim insaalah

Yok canm zarali dgl daha iyi hatta ama ugrastirici akinyin olmayacak falan takilirken bide yerlesdi yerlesmedi sorunu var bilmiyorum bana ugraatirici geliyo oyusden istemiyorum yoksa kotu yani yok

ufff bide doğum sonrası var dimi
aynen canım bir de doğum sonrası var
Yok canm zarali dgl daha iyi hatta ama ugrastirici akinyin olmayacak falan takilirken bide yerlesdi yerlesmedi sorunu var bilmiyorum bana ugraatirici geliyo oyusden istemiyorum yoksa kotu yani yok
aynen bana da uğraştırıcı geliyor sürekli kontrol etcekmişsin falan aslında hiç birşey yüzde yüz değil hayırlısı artık ALLAH bilir

Ewet kesinlie hicbiseyin garantisi yok iate Allah istedikten sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…