ben de şu an ücretsiz izindeyim,kızım 15 aylık,haziran 15 te başlayacğım seminer dönemi için.sonra tatil ve kısmetse eylülde tamamen işe dönüş.bu kadar alıştktan sonra zor olacak tabi ama kızımı bu kadar büyütmenin de sevincini yaşıyorum.işe başladığımda 20 aylık olacak.
40 gün rapor hakkımı ben d ekullandım,ne kadarı kaldı bilmiyorum 3-5 gün falan sanırım.
10 günde sonra iş başı yapmak gereiyor aslında.daha doğrusu bu kimin umrunda bilmiyorum,okul sorun çıkarmıyor ama her doktr vermiyor o şekilde.bizim aile hekimi vermiyor mesela,o yüzden 10 günlük rapordan sonra bir gün sevk işlettim ben,sonuçta çalışırken de sevk alınıyor,yani iş başı yapmış oluyorum.ertesi günden itibaren raporumu aldım.yalnız bir seferinde 10 gün bittikten sonra sevk falan almadan başka doktordan bir 10 daha aldım,o böyle birşey sormadı,okuldan da kimse bir şey demedi.
okuldaki işleri müdür idare ediyor zaten.milli eğitimler bu işe karışmıyor.benim gördüğüm öyle en azından.bizim müdür raporları bir çekmecede biriktiriyor,müfettiş sormadığı sürece ordan çıkmıyor rporlar.hatta bir keresinde benim 3 günlük raporumu yırttı:))o kadarı da benim iznim olsun falan diyerek.