doğum sonrası rapor

arkadaşlar istanbulda doğum sonraso kolay heyet raporu alabileceği biryer söyleyin ne olur

Merhaba kızlar öğretmen bir arkadaşım için soruyorum. 1 Eylül gibi doğum yapacak. 8 haftalık doğum izninden sonra 40 gün rapor almayı düşünüyor, sonra ocak ayına gelindiği için yani yeni yıla geçildiği için 40 gün de o zaman almayı planlıyor. yani üst üste çalışmadan 80 gün rapor alabilir mi?

arkadaşlar öğretmenim ben de doğum iznimi 4 ayı doğum sonrasında kullanmayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşlara sorum şu ..muhtemel doğumum 4 aralık 2015 bu tarihten önce en fazla kaç gün rapor alabilirim yıl bitmeden doğum iznim haricinde..

arkadaşlar öğretmenim ben de doğum iznimi 4 ayı doğum sonrasında kullanmayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşlara sorum şu ..muhtemel doğumum 4 aralık 2015 bu tarihten önce en fazla kaç gün rapor alabilirim yıl bitmeden doğum iznim haricinde..
40 güne kadar rapor alınabilir. Ancak her bir raporun süresi 10 günü geçemez diye biliyorum ben canım. Ama o 40 günü tehlikeli bir durum olmadıkça vermiyorlar. genelde 30'da kalıyor.

Back
X