Doğum sonrası saç dökülmesi ne zaman biter?

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar 2 aydır saçım dökülüyo bebeğim 6aylık evet normal bi durum ama maydanoz sapı kadar saçım kalmadı banyo sonrası tarama işlemi çok sıkıntılı saçımın yarısını gönderiyorum sanki ortalama ne zaman biter çok üzülüyorum

Bebek 3 4 aylık olunca dökülmeye başlıyo, benim de 3 ay kadar döküldü, ağlaya ağlaya banyoya gidiyodum, hatta vücudumu yıkayıp saçlarımı haftada sadece 1 kez yıkadığım oluyordu taramayayım da dökülmesin diye

Ama arkadaşları da dinle saçın dökülmüyo olsa bile doğum yaptın vücudun sapıttı eksiği fazlası ne öğrenirsin, bende hala demir eksikliği var mesela

Benimde çok dökülüyordu duş alırken her yer saç oluyordu halılar hep saçtı doktoruma sordum emzirmeden kaynaklı vitamin eksikliği dedi ilaç vermedi saçlarınız uzun mu bilmiyorum ama benim kızım 7 aylıkken saçlarımı çok kısa olmayacak şekilde kestirdim ve dökülme çok azaldı bebeginiz ek gıda alıp az emmeye başlayınca azalır merak etmeyin.

Kızlar 2 aydır saçım dökülüyo bebeğim 6aylık evet normal bi durum ama maydanoz sapı kadar saçım kalmadı banyo sonrası tarama işlemi çok sıkıntılı saçımın yarısını gönderiyorum sanki ortalama ne zaman biter çok üzülüyorum
Benim de aynı şekilde. Önceden de dökülür ama iyice açıldı.

Benim bebem 4 aylik , 1 ay once basladi dokulmeye sacim , tutam tutam dokuluyor bunun hormonla alakasi yok vitaminsizlikle var , bu aylarda annenin ekstradan vitamine ihtiyaci oldugu icin zaten doktorumuz demire ve elevite baslatti beni ama ben unutuyorum icmeyi o yuzden dokulmeye devam :bicak:

Kuafor 1-1,5 yıl sürer demişti bana
Ama ben bioxin in sac dökülmesine karşı şampuanının kadınlar için olanını kullandım çok faydasını gördüm

Back
X