- 2 Mart 2016
- 385
- 6.363
- 68
- 31
- Konu Sahibi Busra-drnk
-
Pelvik kasinin nerede olduğundan haberiniz var mi? Konu sahibi karnım sarkmış demiş.Şu an sakın mekik çekmeyin. Daha çok dışarı fırtlar karnınız. Pelvik kasları güçlendiren egzersizler yapın. Nette bakabilirsiniz. Pelvik kasları güçlendirdikten sonra mekik gibi hareketler yapabilirsiniz. Yani 10 ay ile 1 sene arası mekiğe yanaşmayın. Zaten zamanla deriniz de topluycak kendini.. sağlıkla büyütün evladınızı.
Haberim yok ezbere yazdım. Çünkü ben çok severim bilmeden atıp tutmayı.Pelvik kasinin nerede olduğundan haberiniz var mi? Konu sahibi karnım sarkmış demiş.
38 gun once sezeryan oldum, doktorum 3 ay sonra mekik cekmeye baslayabilecegimi söyledi. Kilom ve karnım kalmadı ama nasil soylesem, boşaltılmış gibi bi görüntü var tabii. Hic acelem yok, bebekle zor ugrasiyorum, bi de sporla yoramam kendimi
6 ayda emzirme ile birlikte toparlıyor bence. Ama toparlamazsa da 6 aydan önce bence kendinizi çok zorlamayın.Kızlar 1.5 ay önce doğum yaptım ve fazla kilom yok ama ilk dogumumda karnimi sıkı bağladım hiç göbek kalmadı.. Bu sefer yağ yok bişey yok ama sarkan bi gobegim varnasıl rakı haline döner.?
Bu arada ilk kizimda kiloyu çok dert etmiştim die zaten emmedi yiyemedim bişeyler. Bunda biraz bakıyorum kendime ki diyet falan yapamam emzirmem için.
Ne yapsamda kaldı o göbek. Bende 5 ay korse taktım ama olmadı görek bi dahami hamilesin diyoKızlar 1.5 ay önce doğum yaptım ve fazla kilom yok ama ilk dogumumda karnimi sıkı bağladım hiç göbek kalmadı.. Bu sefer yağ yok bişey yok ama sarkan bi gobegim varnasıl rakı haline döner.?
Bu arada ilk kizimda kiloyu çok dert etmiştim die zaten emmedi yiyemedim bişeyler. Bunda biraz bakıyorum kendime ki diyet falan yapamam emzirmem için.
Amin çok tşkler uyarınz için tavsiyenize uyacamŞu an sakın mekik çekmeyin. Daha çok dışarı fırtlar karnınız. Pelvik kasları güçlendiren egzersizler yapın. Nette bakabilirsiniz. Pelvik kasları güçlendirdikten sonra mekik gibi hareketler yapabilirsiniz. Yani 10 ay ile 1 sene arası mekiğe yanaşmayın. Zaten zamanla deriniz de topluycak kendini.. sağlıkla büyütün evladınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?