Doğum sonrası uykusuzluk ve gaz

Ezgittgt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
14
4
1
30
Kızlar doğumdan sonra kızımın gaz sorunu ve uykusuzluguyla uğraşıyorum 5 gün önce doğum yaptım bana bir yardım edin onerileriniz nedir?

Zeytinyagli pamukla makatina hafifce masaj yap cnm

Kızlar doğumdan sonra kızımın gaz sorunu ve uykusuzluguyla uğraşıyorum 5 gün önce doğum yaptım bana bir yardım edin onerileriniz nedir?
Allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün. ayaklarının altına ve göbeği düştüyse göbeğine elma yağı sürün. karnını bebe yağı veya zeytinyağıyla ovabilirsiniz. bacaklarına hafif jimnastik hareketi yaptırabilirsiniz. kıyafetlerinin üzerinden ılık saç kurutma makinesi tutabilirsiniz. gaz olayı çok çabuk başlamış. anne sütü alıyorsa sizden geçebilir. siz de üşütmeyin, gaz yapan yiyecekleri tüketmeyin.(bakliyat, asitli içecekler, turunçgiller, süt vs.). bir de ıhlamur, rezene için. bu çaylara ve yemeklerinize kimyon ekleyebilirsiniz

Kuzu gibi oldu emiyor uyuyor gazı geçmedi ama

gaz sorunu yasamayan bebek yok ama tecrubelı bır anne olarak önerılerımı yazmak ıstedım...yemeklerıne kımyon kullan.hergun bır bardak rezene cayı ıc...bebegınede bırkaç kaşık ver
bır cezvede bır kaşık kımyon bırkıkı kup şekerı az kaynat ılık ıc bebegede ıkı kasık ver pıtpıt atacak gazını görursun

Rezene cayi sut yapar diyolar ictim sutum azaldi, gaz yapmasin diye sut icmiyodum dr ic dedi ictim sutum cogaldi.cok enteresan ama bazi seyler herkeste farkli etki yapiyo saniriim

Back
X