Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin eşinize başka kadın tarafından birşey yapılmış demekten başka birşey gelmiyor aklıma eşiniz sadece sizinle yaşayamıyorsa cinselliği tıp harici yerlerde arayın çareyi derim böyle bir şeyin varlığını duymuştumBilemiyorum haliyle masturbasyon yaparken görmedim. Ama bana yaklaştığında olmuyor. Kendisi bunu haricinde kendi kendine erekte olabildigini söylüyor. Kendi beyanı yani ve sperm verebiliyor
Birsey sormak istiyorum esiniz doktora gorundu mu doktor size evet bu adam hic bosalamiyor dedi mi... yada bosalabiliyor ama falan filan ne dediPeki nasıl anlayabilirim böyle birşey varsa
Ya hic bisalamiyor da yalan soyluyorsaBende bunu yazacaktım tam. Demek ki başka şekilde erekte olup boşalabiliyor. Sizinleyken ereksiyon olamaması benim aklıma direkt gay olabileceğini getirdi.
Yok boşalıyor . Boşalmış. Konu sahibi de şırıngaya spermleri çekmiş vajinasina ittirmis o şekilde hamile kalmış.Birsey sormak istiyorum esiniz doktora gorundu mu doktor size evet bu adam hic bosalamiyor dedi mi... yada bosalabiliyor ama falan filan ne dedi
Yani kac yildir evlisiniz bu kadar yilda esini tanimiyorsun daha... esin evlenmeden bu durumu sana soyledi ve sende razi olduysan sorun yok... ama sonradan anlattiysa enteresan... kendine sordun mu mesela ben cinsellik istiyormuyum diye uzuun yillar hic yapmamak memnun eder mi beni bu duruma razimiyim evetse tamam sorun yok... ama hayir ise esinle bu problemi cozmeden neden cocuk yaptiniz... bu durumu sorgulamadiniz mi hic... daha esinin o spermi sana nasil getirdihini dahi bilmiyorsun o masturbasyon yaptigini soylemis amaa srn bunu gozunle gormemissin bile ya yalan soyluyorsa... dogruysa da yahu bu adam masturbasyonla yapiyor da benle niye yapmiyor yada yapamiyor bi sorun varsa neden once bunu cozmuyoruz... benimle yapmak istemiyorsa neden birlikteyiz ? benimle yapamiyirsa yani bisalamiyorsa masturbasyonla nasil bisalabiliyor... iki secenek var bana gore ya seninle yaparken bosalamiyor bi sebepten hayal gucunu kullanarak masturbasyonla rahatliyor, yada bi saglik sorunu var gercekten hic bosalamiyor (boyle birsey mumkun mj bilmiyorum) ikinci secenek daha buyuk sikinti bence.. ins ilkidir
Konu sahibi gormedim dedi bir mesajinda ondan sordum.. bisaliyirsa saglikli aslinda sadece konu sahibiyle yapamoyir demek kiYok boşalıyor . Boşalmış. Konu sahibi de şırıngaya spermleri çekmiş vajinasina ittirmis o şekilde hamile kalmış.
Bu sekilde hamile kalanlar var bu sitede siringayla gebelik diye
Bir nevi aşılama gibi bisey aslında .
Bir mesajinda masturbasyin yapip getoriryor dedi ama ben girmedim hic dedi.. bende anlamaya calistim... bu adam gercekten bosalabiliyor mu bosalamiyir mu diye...Aaaaa bunu görmedim
Eşinin spermi nerden getirdiğini bilmiyo muymus ????nasil olur ki bu o şekilde hamile kalamaz ki spermler dış ortamda kac dakika yasiyor ki zaten
Bunu anlamaya calisiyorum bende??Bu adam hiç boşalamıyorsa o zaman çocuk için verdiği spermi nerden getirdi arkadaşlar adam sadece eşiyle boşalamıyor anladığım kadarıyla
tıpkısının aynısı aklımdan geçtinasil filmler izledigini gorebildinizmi ??
sizi paravan olarak kullaniyor olabilir
Oha yani ereksiyon oluyor aslinda ama size gelince mi olmuyorİyiyiz mutluyuz cinsellik yok ama saygı var sevgi var güven var biz tüp bebege karar verdik. Gittigimiz doktor eşimin evde masturbasyonla sperm verip benimde onu enjektörle rahim icine uygulayacagimi bu yolu 3 ay denememizi olmazsa tup bebege gececegimizi tavsiye etti.
Konu sahibide bunlara cvp vermıyorki anlayalımBunu anlamaya calisiyorum bende??