• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum.sonrası yaşadıklarım

ne güzel genc evlenip cinseligini yasiyor bunda birsey yok. Ama evli olup ereksyon olmamak ve cinsellik yasamamak cük büyük bir sorun

Hayır konu sahibi, "Evlilik dışı ilişkiye inancı gereği karşı oldugunu bu yüzden ilk defa benimle gerçek bir iliski olacağını söylemişti," demiş.

Bir arkadaş da, syf 5'de "Siz de buna inandınız mı," diye sormuş.

Ben de olabiliyor demek istedim.

Yeniden evlenmene sevindim.
İnşallah bu durumu da asar mutlu olursunuz.
Eski hikayelerinizi bildiğim.icin çok mutlu olmanızı isterim.
Bebeğinizi Allah bagislasin

Konu nereye varacak çok merak ediyorum ...ilk sayfada yazanla sonlarda yazılacak olan aynı olmayacak Muş gibi bir his doğdu içime

böyle evlilik mi olur allah aşkına. Cahilmisiniz deli divanemisiniz. Birde cocuk yaptınız
Herkesin önceliği farklıdır. Benim için saygı sevgi dostluk samimiyet şefkat vicdan beraber eğlenceli vakit geçirebilmek bunlar cinsellikten daha önce ve kat kat daha önemli. Bunlar vardı ve biz mutluyduk ama şimdi maalesef yok.

Hayır konu sahibi, "Evlilik dışı ilişkiye inancı gereği karşı oldugunu bu yüzden ilk defa benimle gerçek bir iliski olacağını söylemişti," demiş.

Bir arkadaş da, syf 5'de "Siz de buna inandınız mı," diye sormuş.

Ben de olabiliyor demek istedim.
Konu sahibi 41 yasinda da demisti. Siz 24 diyorsunuz.
41 sene bir sey yasamayan alnına sorunum var yazsın gezsin zaten...

Benim için sorun değildi. Eşim için sorun olabileceğini düşünememem benim aptallığım mı yoksa eşimin gayet normal aklıbaşında davranması bana cinselliği onun da sorun etmedigini düşündürttü diye mi??? Suanki hareketlerine olaylara verdigi tepkilere bakiyorum normal bir insan gibi değil. Ama dogumdan sonra böyle oldu.
bir kadın sorun etmeyebilir ama erkekler etmez diye birşeye inanmıyorum ben. bunu düşünememeniz hata bence.
doğumun eşinizi ne yönden etkilemiş olabileceği hakkında da bir fikir üretemedim malesef

Konu sahibi 41 yasinda da demisti. Siz 24 diyorsunuz.
41 sene bir sey yasamayan alnına sorunum var yazsın gezsin zaten...
Adamın başlarda ereksiyon sorunu yokmuş ama.

Altında yatan asıl sebep nedir bilemem ama nadir de olsa var öyle erkekler.

Adamın başlarda ereksiyon sorunu yokmuş ama.

Altında yatan asıl sebep nedir bilemem ama nadir de olsa var öyle erkekler.
Var evet ama buna dayanabilenin genelde sağlık sorunu oluyor
Gece gece başıma üşüşmesinler diye yazmadim ;) iki arkadasim var evli. Ikiside ayni yatili okullarda okuyan erkeklerle evli. Ikisinin esinde de ereksiyon sorunu var . Birinde erken bosalma sorunu var . Mastürbasyona evet iliskiye hayir diyor. Biri 25 biri 29 yasina kadar cinsellik yaşamamış

3sene boyunca tatmin edilmeyen cinsel arzular diye cümle kurucam ama ...

Üç sene boyunca kocasından cinsel görev beklemeyen menepoz çağına bile gelmemiş kadın demek daha doğru ...

Çok acayip ...çokk
:KK57:

Var evet ama buna dayanabilenin genelde sağlık sorunu oluyor
Gece gece başıma üşüşmesinler diye yazmadim :KK66: iki arkadasim var evli. Ikiside ayni yatili okullarda okuyan erkeklerle evli. Ikisinin esinde de ereksiyon sorunu var . Birinde erken bosalma sorunu var . Mastürbasyona evet iliskiye hayir diyor. Biri 25 biri 29 yasina kadar cinsellik yaşamamış

Fesatlaştım :olamaz::oops: Umarım aklıma gelen şey değildir. Nitekim kadınlar için çok vahim.:KK17:

Bilemiyorum haliyle masturbasyon yaparken görmedim. Ama bana yaklaştığında olmuyor. Kendisi bunu haricinde kendi kendine erekte olabildigini söylüyor. Kendi beyanı yani ve sperm verebiliyor
Kocan gay olabilir mi burda çok konu oldu o şekilde sen nasılsa iliskiyi sorun etmiyordun kimseye de bisey soylemedin simdiye kadar oyuzden iyi davranıyordu evliliği de paravan olarak kullanıyordu. Şimdi çocuğu da yapmış erkekliğini etrafa kanıtlamış oldu sana ihtiyacı kalmadı.
Ayrica cinsellik cok onemli bence evlilikte sen neden hiç sorun etmedin simdiye kadar onu da merak ettim. Ki adamin kendi kendine erekte olduğunu bile görmemişsin ne biliyim insan ilişki esnasında sorun bile olsa farklı şeyler deneyip ilişkiyi tamamlayabilir elle dokunma tahrik edici baska bisey yapma vs gibi hic mi denemediniz simdiye kadar.

eşinizin ereksiyon olamama sebebine yoğunlaşın bence. mastürbasyon yaparken ereksiyon olmuyor mu? mastürbasyonda bunu nasıl sağlıyor vs. internet geçmişini kontrol etmenizi de öneririm. gay olma ihtimali var. ben de önceden bu forumdaki konuları okuyup bu ne yahu herkese gay diyorlar falan diyordum ama hiç aklıma gelmeyen olaylar yaşadım çevremde. bir erkek bu kadar zaman cinsel ilişki yaşamıyorsa ve bunu sorun etmiyor gibi davranıyorsa bilin ki büyük bir sorun var. fizyolojik ya da psikolojik sorunlar da böyle bir sıkıntıya sebep olabilir ancak 3 yıl çok uzun bir süre. şüphelenmeniz gerekir. gay/biseksüel kişilerin cinselliği eşlerine yaşatamadıkları için onlara çok iyi davrandıkları örnekler gördüm. eşinizin doğum öncesi halleri de buna uyuyor. sanki doğumdan sonra bir şeyleri kanıtlamış gibi hissedip sizi boşvermiş olabilir. şüphelenin, şüphelenmekten zarar gelmez. böyle bir şey yoksa da olmadığına emin olmuş olursunuz.

Yaş kaç?

Beni çok düşünen o şefkatli adam gitti başka biri geldi.
Eşimle son 1 yıldır aramız hiç olmadığı kadar iyiydi. Eşimde cinsel sorunlar var. Ereksiyon olamıyor. Tedaviyle (tedavide denmez tam olarak. Gittigimiz tüp bebek doktoru bir yol gösterdi) gebe kaldım. Yani mucize gibi birşey oldu ve biz cok mutlu olduk. Eşimin bana ilgisi sevgisi beni düşünmesi şefkatle yaklaşması benim için yeterliydi. Ama eşimin bu iyi hali dogumdan çıktıgım an kayboldu. Adamın bana bakışları bile değişti. Normal zamanda sebepsiz yere beni çiceklere boğan adam bir kuru dal bile getirmedi. Beninle konuşmadı tebrik bile etmedi. Sebebini sordum neden boyle yapıyorsun dedim. Ben buna tepki gösterince kayınvalidemle beraber beni çok yıprattılar. Kayınvalidem başka bir şehirde. 1.5 yıldır görmüyordum. Doğuma geldi. Gelmez olsaydı. Nefret ettirdiler beni. Oğlum yoğun bakımda ben zaten üzgünüm. Birde kayınvalidemin dedikodusuyla uğraştım. Doğum masraflarını herseyi ben karşıladım. Önemli de değil bizim eşimle aramızda böyle seylerin lafı olmaz. Olmazdı daha dogrusu. Ama annesinden sonra cok farklı oldu. Oğlundan lazım olan birşey istesem surat asıyor ne gerek var diyor. Çocuga ateş ölcer istedim sonra alırsın oğlum diyor. Kendi abimin bana getirdiği yemeği (abim herkese getirdi benim payıma düşen kısmı) oturdu yedi. Banada artık kalan salatasını önüme koydu. Süt vericem ben ve ac kaldım. Dayanamadım.sizin orada lohusalara boyle mi davranılıyor dedim. Ayıldı bayıldı kiyamet kopardı şımarık görgüsüz kadın. Yazarken bile sinirleniyorum. Ogluma zorla biberon verdi. Ver cocugu emzircem diyorum vermiyor. Sezeryandan dolayı kalkamiyorum ki cocugumu alayım. Eş kişisi sadece seyrediyor. Sezeryanlı oldugumdan yürüyemiyorum eşimden yardim istiyorum oğlumu çağırma beni cağır oglum yorulmasın diyor. Sinir harbi yaşattı resmen.
Doğum yapalı 2 ay oldu ama hâlâ toparlanamadık. Hâla eşim bana soğuk konuşmuyoruz. En güzel zamanlarımı zehir ettiler. Eşime çok kızgınım kırgınım artık guvenmiyorum da. 45 yaşında adam anne sözüyle hareket edecek yaşda da değil ki.

Ben bosanmak istediğimi söyledim. Blöf değil gercekten bosanmak istiyorum. Çünkü karacahil dedikoducu bir kaynana ve etkisinde kalan bir kocanin kahrını çekemem. Kusura bakmasınlar mecbur da değilim. Oyle ezebilecekleri susturup oturtacakları bir kadın değilim. Beni çocugumla tehdit etti elinden alirım sonucuna bile katlanamazsın bosanamazsın dedi. Çok korkuyorum cocugumu kacirir diye. Yapabilecek birisi. Eve kamera taktırdım. Bebekle yalnız kalmıyorum ama yine de yapar mı yapar ve ben cok korkuyorum.

Birde anlamadigim annesine düşkündür ama annesinin sözüyle hareket eden birisi de değildir. Acaba baska sorunu var da(cinsellik yaşayamaması gibi) anneyi paravan olarak mı kullaniyor. 3 yıldir iliskiye giremiyor olması zaten kafa yapısınin da sağlam kalmayacağinı gösterir mi?? Benim için sorun değildi. Eşim için sorun olabileceğini düşünememem benim aptallığım mı yoksa eşimin gayet normal aklıbaşında davranması bana cinselliği onun da sorun etmedigini düşündürttü diye mi ben bunu göremedim??? Suanki hareketlerine olaylara verdigi tepkilere bakiyorum normal bir insan gibi değil. Ama dogumdan sonra böyle oldu.
Offf hiç akıl yürütemiyorum. Bana akıl verin nolur. Eksik birsey varsa sorun anlatiym. Daginik yazmiş olabilirim kusura bakmayın. Teşekkürler şimdiden, okuyup yorum yaptiginiz icin.
Cevapların bir çoğunu okudum.. eşiniz 41 yaşında evlenmiş.. geç evlenen erkeklerde genelde elle mastürbasyona alışıyorlar ve bir bağımlılık oluyor.. kadın vajinasında ereksiyon hali çok sürmeyebiliyor çünkü mastürbasyonda elle daha sıkı bi şekilde yaptıkları için vajina bi müddet sonra vede genelde o kadar sıkı gelmiyor ve sertleşme yani ereksiyon ya hiç olmaz yada çok kısa olur.. bence bu nedenden kaynaklı.. üzüldüm ama sanırım her evlilikte çocuk sonrası ruh durumu değişiyor ve kadınlar daga duygusal ve ilgi beklerken erkekler daga soğuk davranuyorlar zamanla düzelecek inş..

Eşimle son 1 yıldır aramız hiç olmadığı kadar iyiydi. Eşimde cinsel sorunlar var. Ereksiyon olamıyor. Tedaviyle (tedavide denmez tam olarak. Gittigimiz tüp bebek doktoru bir yol gösterdi) gebe kaldım. Yani mucize gibi birşey oldu ve biz cok mutlu olduk. Eşimin bana ilgisi sevgisi beni düşünmesi şefkatle yaklaşması benim için yeterliydi. Ama eşimin bu iyi hali dogumdan çıktıgım an kayboldu. Adamın bana bakışları bile değişti. Normal zamanda sebepsiz yere beni çiceklere boğan adam bir kuru dal bile getirmedi. Beninle konuşmadı tebrik bile etmedi. Sebebini sordum neden boyle yapıyorsun dedim. Ben buna tepki gösterince kayınvalidemle beraber beni çok yıprattılar. Kayınvalidem başka bir şehirde. 1.5 yıldır görmüyordum. Doğuma geldi. Gelmez olsaydı. Nefret ettirdiler beni. Oğlum yoğun bakımda ben zaten üzgünüm. Birde kayınvalidemin dedikodusuyla uğraştım. Doğum masraflarını herseyi ben karşıladım. Önemli de değil bizim eşimle aramızda böyle seylerin lafı olmaz. Olmazdı daha dogrusu. Ama annesinden sonra cok farklı oldu. Oğlundan lazım olan birşey istesem surat asıyor ne gerek var diyor. Çocuga ateş ölcer istedim sonra alırsın oğlum diyor. Kendi abimin bana getirdiği yemeği (abim herkese getirdi benim payıma düşen kısmı) oturdu yedi. Banada artık kalan salatasını önüme koydu. Süt vericem ben ve ac kaldım. Dayanamadım.sizin orada lohusalara boyle mi davranılıyor dedim. Ayıldı bayıldı kiyamet kopardı şımarık görgüsüz kadın. Yazarken bile sinirleniyorum. Ogluma zorla biberon verdi. Ver cocugu emzircem diyorum vermiyor. Sezeryandan dolayı kalkamiyorum ki cocugumu alayım. Eş kişisi sadece seyrediyor. Sezeryanlı oldugumdan yürüyemiyorum eşimden yardim istiyorum oğlumu çağırma beni cağır oglum yorulmasın diyor. Sinir harbi yaşattı resmen.
Doğum yapalı 2 ay oldu ama hâlâ toparlanamadık. Hâla eşim bana soğuk konuşmuyoruz. En güzel zamanlarımı zehir ettiler. Eşime çok kızgınım kırgınım artık guvenmiyorum da. 45 yaşında adam anne sözüyle hareket edecek yaşda da değil ki.

Ben bosanmak istediğimi söyledim. Blöf değil gercekten bosanmak istiyorum. Çünkü karacahil dedikoducu bir kaynana ve etkisinde kalan bir kocanin kahrını çekemem. Kusura bakmasınlar mecbur da değilim. Oyle ezebilecekleri susturup oturtacakları bir kadın değilim. Beni çocugumla tehdit etti elinden alirım sonucuna bile katlanamazsın bosanamazsın dedi. Çok korkuyorum cocugumu kacirir diye. Yapabilecek birisi. Eve kamera taktırdım. Bebekle yalnız kalmıyorum ama yine de yapar mı yapar ve ben cok korkuyorum.

Birde anlamadigim annesine düşkündür ama annesinin sözüyle hareket eden birisi de değildir. Acaba baska sorunu var da(cinsellik yaşayamaması gibi) anneyi paravan olarak mı kullaniyor. 3 yıldir iliskiye giremiyor olması zaten kafa yapısınin da sağlam kalmayacağinı gösterir mi?? Benim için sorun değildi. Eşim için sorun olabileceğini düşünememem benim aptallığım mı yoksa eşimin gayet normal aklıbaşında davranması bana cinselliği onun da sorun etmedigini düşündürttü diye mi ben bunu göremedim??? Suanki hareketlerine olaylara verdigi tepkilere bakiyorum normal bir insan gibi değil. Ama dogumdan sonra böyle oldu.
Offf hiç akıl yürütemiyorum. Bana akıl verin nolur. Eksik birsey varsa sorun anlatiym. Daginik yazmiş olabilirim kusura bakmayın. Teşekkürler şimdiden, okuyup yorum yaptiginiz icin.

.....................!!!!
Sezeryanlıyım kalkamıyorum kısmını da anlamadım ayrıca , tamam herkes farklı olabilir ama o kadar uzun süren bir durum değil ,çoğu insan hemen 1-2 günde ayaklanıyor..
Tüm yorumları ve cevapları okudum buraya kadar herşey normaldi ama eski konularınıza bakınca kafam karıştı , ayrılmış gibi yazmıssınız senenin başında şimdi 1 sene geçmiş 2 ay oldu demişsiniz doğuralı , öncesinde sorunlardan bahsetmişsiniz , bu konuda eşinizin eskiden iyi olduğundan , enjektörle hamile kaldım tedavisiz demişsiniz çok tuhaf / başka bir konuda çok tedavi gördüm 2 tane düşüğüm oldu yazmışsınız , bu kadar ayrıntılı yazıp soruyorum çünkü biz burda zaman ayırıp ciddiye alıp okuyoruz yorum yapıyoruz ..

.....................!!!!
Sezeryanlıyım kalkamıyorum kısmını da anlamadım ayrıca , tamam herkes farklı olabilir ama o kadar uzun süren bir durum değil ,çoğu insan hemen 1-2 günde ayaklanıyor..
Tüm yorumları ve cevapları okudum buraya kadar herşey normaldi ama eski konularınıza bakınca kafam karıştı , ayrılmış gibi yazmıssınız senenin başında şimdi 1 sene geçmiş 2 ay oldu demişsiniz doğuralı , öncesinde sorunlardan bahsetmişsiniz , bu konuda eşinizin eskiden iyi olduğundan , enjektörle hamile kaldım tedavisiz demişsiniz çok tuhaf / başka bir konuda çok tedavi gördüm 2 tane düşüğüm oldu yazmışsınız , bu kadar ayrıntılı yazıp soruyorum çünkü biz burda zaman ayırıp ciddiye alıp okuyoruz yorum yapıyoruz ..
Herkesin farklı evet. Benim desteksiz yürümem 5 günümü aldıEvet bir ayrilık hikayemiz var. Yukarıda bahsettim. Gebelik kaybım oldu. Kayıptan sonra eşimle bu sorun olustu. Ayrılık oldu. Sonra tekrar biraraya geldik ve mutluyduk. Tüp bebek yaptırdım olmadı eşimin cinsel sorunu yüzünden tüp bebek denedik. Sonra farklı bir doktora gittik yine tüp bebek için. Bu doktorlda bu yöntemi deneyebilecegimizi söyledi. Cok ayrıntılı yazmak istemedim. Mümkun meetebe özet geçtim.

Hala sizde mi o canavardan bozma kaynana

Back
X