Doğum sonrası ...

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
merhaba arkadaşlar bende gebeyim ve çok korkuyorum iğne bile vurulamayan insanım ondan normal Doğum düşünmüyorum ve doğumdan sonra afedersiniz vajinal bölgel açılıyor genişliyor ve kimi insanda yırtılıyor muş erkek için de iyi değil diyorlar bu konuda tecrübelerinizi yazar musunuz teşekkür ederim .

merhaba arkadaşlar bende gebeyim ve çok korkuyorum iğne bile vurulamayan insanım ondan normal Doğum düşünmüyorum ve doğumdan sonra afedersiniz vajinal bölgel açılıyor genişliyor ve kimi insanda yırtılıyor muş erkek için de iyi değil diyorlar bu konuda tecrübelerinizi yazar musunuz teşekkür ederim .
ben normal dogum yapmadim ama vajina acilsada eski formuna donuyor diye biliyorum.bence en iyisi normal dogum ben yapamadim bazi nedenlerden dolayi ama normal yapmak cok isterdim sezeryn zor sonrasinda cok agrin oluyor ve bebeginle hemen ilgilenemiyorsun maalesef altini degistirmek agladinda hemen yataktan kalkamiyorsun falan..
sizin yerinizde olsam agrisiz normal dogum yapardim

Zamanla eski haline dönüyormuş ben de çok korkuyorum alt taraflar mahvolacak diye:D ama Allah izin verirse normal doğum istiyorum insallah

Zamanla eski haline dönüyormuş ben de çok korkuyorum alt taraflar mahvolacak diye:KK70: ama Allah izin verirse normal doğum istiyorum insallah
Ağdacı bi arkadasım var normal Doğum yapanların çok kötü kötü sallanıyor diyor annem de toplanır diyor herkesin farklı denek hem dış görünüş hem genişleme bilemiyorum insan kendisinide düşünmeli tabi çocuk önemli en çok ama

Bende catı darlıgından dolayı sezaryen dogum yaptım. Normal dogum yapabılseydım yapar mıydım bıraz supheli :) sancıyla gittim aslında doguma. 8 dk da bir geliyordu sancı. Cok kotu degıl rahat cekılır o sancı ama daha sıddetlenmıs halini belkı cekemeyebılırdım. Bu kısıden kısıye degısır. Belkı cok kolay bı dogum gecıreceksın. Denemekte fayda var. Senı sezaryene yoneltmek istemem ama hıc korkulacak bı durum degıl. 1 hafta da cok rahat takılabılırsın. Benım ıcın rahat bı ameliyattı. Simdiden kafaya takma bunu. Hepsi gecıyor. 25 gun oldu dogum yapalı cok sukur hayat devam ediyor :) Bebegınle sana saglıklı dogum lar diliyorum.

Bende catı darlıgından dolayı sezaryen dogum yaptım. Normal dogum yapabılseydım yapar mıydım bıraz supheli :) sancıyla gittim aslında doguma. 8 dk da bir geliyordu sancı. Cok kotu degıl rahat cekılır o sancı ama daha sıddetlenmıs halini belkı cekemeyebılırdım. Bu kısıden kısıye degısır. Belkı cok kolay bı dogum gecıreceksın. Denemekte fayda var. Senı sezaryene yoneltmek istemem ama hıc korkulacak bı durum degıl. 1 hafta da cok rahat takılabılırsın. Benım ıcın rahat bı ameliyattı. Simdiden kafaya takma bunu. Hepsi gecıyor. 25 gun oldu dogum yapalı cok sukur hayat devam ediyor :) Bebegınle sana saglıklı dogum lar diliyorum.
Ama kalıcı hasar oluyor şeyinde işte normal Doğumda

Bı ınsan dunyaya getırıyosun sonucta normal degıl mı :) en saglıklısı ve vucuduna en dogrusu nasılsa onu yapmalısın. O bolgen en son aklına gelmeli diye düşünüyorum
Çocuğumu da düşünüyorum da kendimi de salmamam lazım orayıda düşünüyorum sonra akla gelecek bir şey değil bence

Bilmem ben iki doğum yaptım üçüncü yolda maşallah diyeyim hiç deformasyon yok :)
Birkaç ay hatta belki altı ay bir yıl arası belki dediğiniz doğru sonrasında herşey normale dönüyor hatta zorlanıyosunuz bile ilk ilişkide...
Gözünüzü korkutmasın normal doğum canlar ...

Abartma konu sahibi oglumun basi okadar genisti ve rahmim dardi l. Zor geldi. Senin gibi igneden bile korkarım. Ama fazla düşünme dusundukce korkularda gelir. Aci cekmek istemiyorsan bol yürüyüş sancini booool evde çek sicak duslar sancilari hafifletir rahimde ise o kadar abartilacak seyler değil. Dikiyorlar eskisi gibi değil. Nasil diye sorarsan benimle beraber baskasida dogum yaparken benide dikin oda dikemeyiz çünkü onceki dogumunda dikmedikleri için artik dikemiyirlar yırtilan ve dikilmeyen deri ne olur sallanir. Bide cook istiyorsan yirtilmasin dogumuna gunler kala arada bir zeytin yağı sür doguma gideceksen evde ice dogru ve disa bol sür hastaneye giderken de al hemsirelere deki bana sürün rica et o yumusatir ve esnetir kayganlastir. Bir insan cikiyor icinden 1 yıl sabret vucut toplasa zaten eskiye dönüyor. Vücuta. 1 1.5 yil muhlet verin anlayışlı karşilayin.

Abartma konu sahibi oglumun basi okadar genisti ve rahmim dardi l. Zor geldi. Senin gibi igneden bile korkarım. Ama fazla düşünme dusundukce korkularda gelir. Aci cekmek istemiyorsan bol yürüyüş sancini booool evde çek sicak duslar sancilari hafifletir rahimde ise o kadar abartilacak seyler değil. Dikiyorlar eskisi gibi değil. Nasil diye sorarsan benimle beraber baskasida dogum yaparken benide dikin oda dikemeyiz çünkü onceki dogumunda dikmedikleri için artik dikemiyirlar yırtilan ve dikilmeyen deri ne olur sallanir. Bide cook istiyorsan yirtilmasin dogumuna gunler kala arada bir zeytin yağı sür doguma gideceksen evde ice dogru ve disa bol sür hastaneye giderken de al hemsirelere deki bana sürün rica et o yumusatir ve esnetir kayganlastir. Bir insan cikiyor icinden 1 yıl sabret vucut toplasa zaten eskiye dönüyor. Vücuta. 1 1.5 yil muhlet verin anlayışlı karşilayin.[/QUOTE
Hmmm sezeryandan yanayım hala :) teşekkür ederim canım

Abartma konu sahibi oglumun basi okadar genisti ve rahmim dardi l. Zor geldi. Senin gibi igneden bile korkarım. Ama fazla düşünme dusundukce korkularda gelir. Aci cekmek istemiyorsan bol yürüyüş sancini booool evde çek sicak duslar sancilari hafifletir rahimde ise o kadar abartilacak seyler değil. Dikiyorlar eskisi gibi değil. Nasil diye sorarsan benimle beraber baskasida dogum yaparken benide dikin oda dikemeyiz çünkü onceki dogumunda dikmedikleri için artik dikemiyirlar yırtilan ve dikilmeyen deri ne olur sallanir. Bide cook istiyorsan yirtilmasin dogumuna gunler kala arada bir zeytin yağı sür doguma gideceksen evde ice dogru ve disa bol sür hastaneye giderken de al hemsirelere deki bana sürün rica et o yumusatir ve esnetir kayganlastir. Bir insan cikiyor icinden 1 yıl sabret vucut toplasa zaten eskiye dönüyor. Vücuta. 1 1.5 yil muhlet verin anlayışlı karşilayin.
Sezeryandan yanayım hala :)) teşekkür ederim canım

Normal dogumdan sonra o bölge çok çabuk toparlanıyor,öyle sallanma vs yok yani. Bir de kegel egzersizi yaparsanız eskisinden de iyi olabiliyor. Ben düzenli yapmamama rağmen oldukça faydasını gordum. Normal dogumdan korkmayın, kötü hikayeler de dinlemeyin bence stresinizi artırmasın.

Normal doğum yaptm tek çocuğum var.
O bölgenin bozulması bilmem nesi hurafe bence. Hiçbir fark yok.
Kesi izi bile bilmeyen anlamaz.
İlişki konusunda da asla problem yaşamadm.
Hatta tam ıslanmamşsa zor bile oluyor.
Hem de hemen toparladı öyle bikaç aylık birşy de değil.
Hakknzda hayırlısı ne ise o olsn.

3 tane normal dogum yaptim oyle acilma gevseklik yok
Insanlar sagolsunlar korkunc dogum hikayeleri gereksiz bilgileri yaymaya bayiliyorlar
Normal dogumun sadece sancisi zorlayici onunda cozumu epidural anestezi
En korkak insanlar bile rahatlikla dogum yapabiliyor bu sayede
Ama korkacak birsey yok hic stres olma akisina birak herseyi
Kotu olsa 3 er 5er dogurmaz kimse
Hemen sezeryan dusunme sezeryan bir gerekliliktir tercih meselesi olmamali
Hayirli kolay dogum diliyorum sana

Back
X