- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
- Konu Sahibi krankenschwester
Kizlar merhaba , benimki dert degil ama sizden fikir almak istiyorum, 37+6 haftalik hamileyim , esim yabanci .. ben hemsireyim cok fazla calisma hayatimizdan ve yasam tarzimizdan dolayi evimize sadece cok samimi oldugumuz birkac kisi gelir .. mesafeli arkadasliklarimda disarda bulusur kahvemizi iceriz okadar ... ailelerimiz burda degil ... simdi bizim burda dedikoducu hoslanmadigim sadece merhabam olan insanlar bebek dogsun gelelim demeye basladilar.. ve ben zaten en yakinlarim bile ilk olarak davet edilmiicek evimize , sebebi ilk bizim bebekle tanismaniz ve bebegin hayata adapte olmasini istiyor olmamiz..
Ki ustelik ben her arkadasimla evimde göruscek kadar samimi degilken insanlarin kendilerini davet etmesinden hoslanmiyorum.. cat kapi kimse gelmez evime bende gitmem.
32 yasima giricem , hem okudum hem calistim ögrencilik dönemimde bile ufak dedikodularini duynustum hakkimda ..
Kisacasi kizlar ben bu insanlari nasil reddedebilirim evime sokucak kadar samimi hissetmiyorum , zaten grip dönemi , ben okuyorum ayni zamanda yuksegini ... online calisip not yolluyorum okula ... suanda tabiki 1 yil annelil iznimde olucam .
Not : k.validem bile beklicek bebek bize alisana kadar geldiginde otelde kalicak rahatsiz olmayalim diye .
Tesekkur ederim simdiden
Ki ustelik ben her arkadasimla evimde göruscek kadar samimi degilken insanlarin kendilerini davet etmesinden hoslanmiyorum.. cat kapi kimse gelmez evime bende gitmem.
32 yasima giricem , hem okudum hem calistim ögrencilik dönemimde bile ufak dedikodularini duynustum hakkimda ..
Kisacasi kizlar ben bu insanlari nasil reddedebilirim evime sokucak kadar samimi hissetmiyorum , zaten grip dönemi , ben okuyorum ayni zamanda yuksegini ... online calisip not yolluyorum okula ... suanda tabiki 1 yil annelil iznimde olucam .
Not : k.validem bile beklicek bebek bize alisana kadar geldiginde otelde kalicak rahatsiz olmayalim diye .
Tesekkur ederim simdiden