merak ettim bebegin size alismasi icin evinize kimsenin gelmemesi gerektigi fikrini bir uzmandan mi aldiniz? yani bi dayanagi var midir bilimsel?
Bayanlar , Annesine göre dogum yapan birinin evine hemen gidilmez yani kendisi öyle söyledi.. kendisi hoslanmaz bu durumdan , bebegin kesin dogum tarihi yok yani 42. Haftaya kadar da surebilir gebelik .
Dogum sonrasi zaten esimle hastanede kalicaz 3 gun
Anneside onceden otel rezervasyon yapmasi lazimdi .. bir hafta siz hastane de olursunuz eve gelip anca kendinize gelirsiniz hemen damlamiyim basiniza , basbasa vakit gecirin özel zamanlariniz dedi muhtemelen dogum taraihinden bir 10 gun sonra gelicek
Otelde kalma sebebi benle alakali degil.. ki kaldi ki k.validemle aram cok iyidir ..
Esimin hayatini ben kurtardim hastamdi ... ondan dolayi sevgisi cok farkli en sevdigi kucuk oglu ..
Otele ben yollamam o terbiyesizligi yapicak bi karakterim yok ailemden de öyle görmedim..
Annesi 70 yasinda emekli okul muduru cok calismis kanser atlatti sonra yeni ameliyat olddu belinden agrilari oluyor ve rahatina duskun bir bayandir ..
Kenfisi otelde kalmayi bize teklif etti ben yatak aliriz oturma odasina dememe ragmen rahat edemem dedi
Bizde israr yoktur
Ayip olucak kusucek durumuda yoktur kendisi direk söyler fikrini
Hatta bisiklet istedi onu ayarladik bidiklet surmesini cok sever.. aksam kitap okurken bir bardak sarabini icsin.. rahatina duskun yani ..
Sabah esime sordum ayip mi oluyor annen orda kalicak dedim rahat edemezki kadini koltukta mi yatiricaz burda daha rahatsiz dedi.. iki buklum olur zaten aksam kitap okumasini sever k.validem .
Evim 1+1 yatak odam minicik oturma odasina ben bile suan gifiyorum gece uyandigimda, esim calisiyor uykusu bölünmesin diye.. kizlar esim kalp ameliyati oldu oyuzden cok stress ve ustune gitmek isteniyorum bos gunlerinde dinlenmesini söyluyorum 39. Haftama giricem hamileyim hala ev islerini ben yaparim esim ufak defek yardim birakirim hallederim o isteyken ..
Bebekle gece uyandigimizda ister istemez oturma odasinda olucaz cunku esimin is yeri 1 bucuk saat sehir disinda araba kullaniyor .. Allah korusun yollarda kazalsr olur dikkatsizligine gelir , bebegin esyalari hersey oturma odamda , yatak odam cok doluydu bosalttik dolabi benim minik bir burom var oraya koyduk , calisma msdsmi kaldirdim cok kucuk bir killer di aslinda , bebek besigi sigsin diye, esimin uyumassi dinlenmesi lazim sadece bir hafta izni var .. annesife bunlari dusunmus olucak ki kendisi israr etti otelde kalmasi icin
Bebegimi k.validem den sakindigim falan yok konuyu acarken ben bu kadar sinsi ddusunmemistim bilseydim basliga yazardim ... sadece cok anlayisli ve bizi gercekten dusunen bir k.valideye anneye sahibiz...
Konu yanlis yerlere gittigi icin bukadar uzun yazmak zorunda kaldim