Doğum Sonrası..

Aynı şeyleri ben de yaşadım. Bebeğime tek baktim hiç uyumaz ve sürekli aglardi ki 3 yaşında hala uyumaz. Enerji toplamak için sürekli yerdim yoksa uykusuzluktan yorgunluktan düşer bayılırdım. Acisini şimdi çekiyorum aşırı kilodan bel fıtığı oldum istesem de şimdi hareket edemiyorum. Lütfen yol yakınken kendinizi dizginleyin. Ilerde pişman olmayin

Bir yerden baslamaniz lazim. Havalar guzel vakit buldukca bebeginizle disari cikin. Birdenbire cok az yemeyin. Yavas yavas azaltin. 3 ogun yeyin zaten acikmazsiniz. Can sıkıntısından yiyorsunuz ben sizi anliyorum
bebegim 6 aylik tam nokta atisi yapmissiniz aciktigimdan degil sıkıntıdan yiyorum uzulunce yiyorum sevinince yiyorum bebegim uyudugu gibi solugu mutfakta aliyorum

Bende aynı durumdayım
6 yaşında bir kızım da var benim
Bebeğim uyusa o uyumuyor dolayısıyla bende yorgunluk iki katı
Kaşlarımı 1 yılda 3 defa aldırabildim :)
Aylardır saç boyatmam lazım diyorum yapamıyorum
Çok acıkıyorum kilo alıyorum
Uykusuzluk aldı başını gidiyor
aslinda bakimli bi anne olacagim soyle olacak bu sekilde yapacagim diyen biriydim ama dagildim dogumdan sonra bosverdim

Aynı şeyleri ben de yaşadım. Bebeğime tek baktim hiç uyumaz ve sürekli aglardi ki 3 yaşında hala uyumaz. Enerji toplamak için sürekli yerdim yoksa uykusuzluktan yorgunluktan düşer bayılırdım. Acisini şimdi çekiyorum aşırı kilodan bel fıtığı oldum istesem de şimdi hareket edemiyorum. Lütfen yol yakınken kendinizi dizginleyin. Ilerde pişman olmayin
bende cok uykusuz kaliyorum hadi enerjim olsun hadi canim sıkıldı yiyeyim yemezsem ilgilenemem aman simdi ekmek arasi yapayim bir de yemeklemi ugrasacagim diye diye iste

Bende öyleydim
Hamileyken diyetisyene gittim ilk 4 ay bu defa çok kilo almayayım diye
4 ay aynı listeyi verdi durdu
Sıkıldım bıraktım
ben diyetisyen esliginde gebelik surecimi gecirdim birde insulin kullandim 5 kilo ile doguma girdim kilo bile vermistim ama dogumdan sonra insulin kullanmadim eve geldigimde insulin kalemlerini bile cope firlattim artik gerek kalmadi oh be diye onunu alamadim yemenin acaba sekerle bir ilgisi varmi yine hic diikkat etmedim cunku

ben diyetisyen esliginde gebelik surecimi gecirdim birde insulin kullandim 5 kilo ile doguma girdim kilo bile vermistim ama dogumdan sonra insulin kullanmadim eve geldigimde insulin kalemlerini bile cope firlattim artik gerek kalmadi oh be diye onunu alamadim yemenin acaba sekerle bir ilgisi varmi yine hic diikkat etmedim cunku
Bende son aylarda insülin kullandım
Doğumdan sonra hastanedeyken devam edelim dedi dr
Az daha bayılıyordum
Çok düşürdü
Hemen kestiler
Ölçüm cihazı vardır sende
Açlık ve tokluk ölçsene yarın

cok uzuluyordum kendi kendime icimi actim sanki rahatladim herkese tesekkur ederim yorumlariniz icin esimle konustum onumuzdeki hafts ici yine bir dahiliye uzmanina gidecegiz sonuca gore de diyete baslayacagim insallah kendime gelmem lazim

Bende son aylarda insülin kullandım
Doğumdan sonra hastanedeyken devam edelim dedi dr
Az daha bayılıyordum
Çok düşürdü
Hemen kestiler
Ölçüm cihazı vardır sende
Açlık ve tokluk ölçsene yarın
evet var olcum kartim yok sadece doguma yakin bitince almadm benim acligim iyiydi toklugum cok yukseliyordu

Benimde öyleydi ama normalde de insülin direncimiz vardır zannedersem :)
cunku gebelikten once ne zaman gitsem hep aclik olcerlerdi hic tokta olcelim demedi kimse tabi sadece aclik mi onemli.Tokluk sadece gebelikte mi onemli bilmiyorum peki bu insulin direnci nasil olucak kilo almaya sebep galiba bu degil mi yanlis biliyorsam kusura bakmayin pek bilmiyorum bu insulin islerini

cunku gebelikten once ne zaman gitsem hep aclik olcerlerdi hic tokta olcelim demedi kimse tabi sadece aclik mi onemli.Tokluk sadece gebelikte mi onemli bilmiyorum peki bu insulin direnci nasil olucak kilo almaya sebep galiba bu degil mi yanlis biliyorsam kusura bakmayin pek bilmiyorum bu insulin islerini
Tokluk önemli tabiki
Kan alıp ölçecekler insülin direncini
İnsülin direnci varsa ilaç veriyorlar
Kilo almaya sebep oluyor tabiki
Besinlerle aldığımız şekeri hücre içine alıp enerjiye çeviremiyor depolanıyor o da yağ olarak
Çabuk acıkma,halsizlik, susuzluk hissettirir

Dogum sonrasi kendimi toparlayamadim gebeligimde gebelik sekeri ciktigi icin 5 kilo alip doguma girdim dogumdan sonra 15 kilo aldim saclarim bakimsiz sadece bebegim ev isi yemek yapmaya calisiyorum her buldugum firsatta yiyorum boynumla yuzum biir oldu ne giyinmek istiyorum ne disari cikmak bebegimle ilgileniyorum tabiki ama kendimi cok saldim sorun kendime ilgi gosterememem halbuki boyle hayal etmemistim nerden nasil baslamaliyim bi turlu kendimi hazir hissedemiyorum ..

Bebeğim 7 aylık oldu benim
Ben düm spora başladım
Evi baktım kendim yapamıyorum temizlik desteği alacağım ayda 2 kere
Yemek listeleri hazırlıyorum hem kızıma hem bize her gün ne pişeceği belli olacak
Gittim saçlarımı kestirdim yarın ayak bakımı yapacağım ayaklarım iğrenç görünüyor bakımsızlıktan
Kaş ve ellerim için de kuaföre gideceğim.
Valla daha önce yapmaya gücüm yoktu şimdi anca başlıyorum 7 ayda

Tokluk önemli tabiki
Kan alıp ölçecekler insülin direncini
İnsülin direnci varsa ilaç veriyorlar
Kilo almaya sebep oluyor tabiki
Besinlerle aldığımız şekeri hücre içine alıp enerjiye çeviremiyor depolanıyor o da yağ olarak
Çabuk acıkma,halsizlik, susuzluk hissettirir
halsizlik su sekilde oluyor mesela yemek yedigimde tuhaf bi sey cokuyor ustume ayakta bile duramiyorum misal bu sabah bebise lor yaparken kahvaltidan yeni kalkmistim ayakta duramadim sandelyeye oturarark yaptim bu sekildeyse halsizlik bu bende oluyor ama normalde bir halsizligm pek yok ama suda cok icerim cok acikma derseniz de artik acikiyormuyum da yiyorum yoksa sıkıntıdan mi hepsi karisti dr gorunmek en iyisi sanirim

aslinda bakimli bi anne olacagim soyle olacak bu sekilde yapacagim diyen biriydim ama dagildim dogumdan sonra bosverdim
Bende boyle dusunuyordum ama su an seninle ayni gibiyim bes bucuk ay oldu dogum yapali.. Hamilelikte kilo almadimncok sadece gobegim vardi top gibi :) bebeğim iri dogdu sutum yeterli olmayinca bol bol yedrdilerl sut olsun diye 😀 sutum iyice gelincede her emzirmeden sonra deli gibi aciktim ve yedim kollarim bacaklarim cok kalinlasti :) bebek iri oldugu ve yanliz baktigim icin ne disari cikabiliyorum ne spor :) emziriyorum ama gitmiyorr kilolar.. Birde bende asiri sac dökülmesi var resmen acilmalar oldu :( bu konu bana da iyi geldi yanliz degiliz ☺

Bebeğim 7 aylık oldu benim
Ben düm spora başladım
Evi baktım kendim yapamıyorum temizlik desteği alacağım ayda 2 kere
Yemek listeleri hazırlıyorum hem kızıma hem bize her gün ne pişeceği belli olacak
Gittim saçlarımı kestirdim yarın ayak bakımı yapacağım ayaklarım iğrenç görünüyor bakımsızlıktan
Kaş ve ellerim için de kuaföre gideceğim.
Valla daha önce yapmaya gücüm yoktu şimdi anca başlıyorum 7 ayda
bende oyle bakimsizim ki anlatamam bazen esim acaba nasil soylemiyor diyorum olsun hepsi olur diyor ama olmuyoor cok heveslendim simdi temizlikci alacak maddi durumum yok suanlik ama diger yazdiklariniza bende yavastan baslasm ne iyi gelecek ..

Bende boyle dusunuyordum ama su an seninle ayni gibiyim bes bucuk ay oldu dogum yapali.. Hamilelikte kilo almadimncok sadece gobegim vardi top gibi :) bebeğim iri dogdu sutum yeterli olmayinca bol bol yedrdilerl sut olsun diye 😀 sutum iyice gelincede her emzirmeden sonra deli gibi aciktim ve yedim kollarim bacaklarim cok kalinlasti :) bebek iri oldugu ve yanliz baktigim icin ne disari cikabiliyorum ne spor :) emziriyorum ama gitmiyorr kilolar.. Birde bende asiri sac dökülmesi var resmen acilmalar oldu :KK43: bu konu bana da iyi geldi yanliz degiliz ☺
ya evet sac dokulmesi bende de oldu bak onu es gecmisim :) yalniz olmadigimi bilmek bile uzgunum ama bu konuda mutlu etti beni istemem hicbir hemcinsimin bu durumda olmasini eminim bi an once toparlanacgiz

Back
X