Doğum Sonrası

enenisa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
695
1.329
133
37
7 aylık bebeğim var çok şükür. Fakat eşimle bebeğimize anne- baba olduk. Eş görevimizi ihmal ettik. Birbirimize zaman ayırmıyoruz. Ayıramıyoruz değil. Canım çok sıkılıyor bu konuda. Ne yapmam gerekli. Kilo fazlalığımda var. Kendimi de ihmal ettim. Saldım çayıra Mevlam kayıra... Açıkça kendimi o şekilde eşime göstermeye çekiniyorum. İşte böyle hanımlar.

Klasik hepimiz yaşadık bunu ama 7 ay kısa bir süre değil yavaş yavaş toparlanin artık.bebekler küçükken karı koca olarak ayrı kalıyor insan ama bir müddet sonra eskiye donuluyor hatta daha güzel bir aile olunuyor...

Klasik hepimiz yaşadık bunu ama 7 ay kısa bir süre değil yavaş yavaş toparlanin artık.bebekler küçükken karı koca olarak ayrı kalıyor insan ama bir müddet sonra eskiye donuluyor hatta daha güzel bir aile olunuyor...

Eşimde sanki doğum yaptı. Birde çalışmaya da başladım. Tam olduk yani. Sizin kaçıncı çocuk?

Bir an önce toparlamaya başlayın kendinizi, kastettiğim kilo filan değil, kıyafetlerinize, makyajınıza falan dikkat edin, yoksa alışkanlığa dönüşmeye başlar. Bu ruh halinizden de çıkın, çocuk evliliğin merkezinde değildir, o merkez üçünüze ait. Nasıl ki çocukla kaliteli zaman geçirin diyorlar, evliliğiniz için kocanızla da kaliteli zaman geçirmeye çalışın :KK39:

Bir an önce toparlamaya başlayın kendinizi, kastettiğim kilo filan değil, kıyafetlerinize, makyajınıza falan dikkat edin, yoksa alışkanlığa dönüşmeye başlar. Bu ruh halinizden de çıkın, çocuk evliliğin merkezinde değildir, o merkez üçünüze ait. Nasıl ki çocukla kaliteli zaman geçirin diyorlar, evliliğiniz için kocanızla da kaliteli zaman geçirmeye çalışın :KK39:

Haklısınız ama bazen pes ediyorum. Makyaj yapmaya çalışıyorum ama öyle bir duruma geliyorum ki yüzümde olduğunu unutum gözümü kaşıyorum. Bebeğime yemek yedirirken yüzüme püskürtüyor. Onu sileyim derken daha da güzelleşiyorum. Aman kalsın diyorum. Gerçekten daraldım.

Eşimde sanki doğum yaptı. Birde çalışmaya da başladım. Tam olduk yani. Sizin kaçıncı çocuk?
Ikinciye hamileyim ilkinde gençlik,tecrubesizlik falan derken çok dagilmistim ama şükür toparladim çünkü öyle hayat geçmezdi ve kararlı olmaliydim. Emin olun esler de çok etkileniyor bu doğum olayından geçiyor zamanla meraklanmayin...

Ikinciye hamileyim ilkinde gençlik,tecrubesizlik falan derken çok dagilmistim ama şükür toparladim çünkü öyle hayat geçmezdi ve kararlı olmaliydim. Emin olun esler de çok etkileniyor bu doğum olayından geçiyor zamanla meraklanmayin...

Ay kesinlikle bazen kendim unutup onu motive etmeye çalışıyorum. Göbek ve emzirme sonucu sarkan göğüslerinizi nasıl halletmiştiniz.

Birde kadınlar kulübünde BDV den çıkamıyorum. Daha da dertli bir hatun oluyorum.

Ay kesinlikle bazen kendim unutup onu motive etmeye çalışıyorum. Göbek ve emzirme sonucu sarkan göğüslerinizi nasıl halletmiştiniz.
Yani genetik bazı şeyler tabi genç kizliktaki gibi biraz zor ben bir zaman spora gittim süper iyi geldi şuanda hamilelik kilolarıma ramen sporla eriyen yerlerim tekrar yaglanmadi çok ilginç.bir de sauna ve buhar banyosu çok güzel insan kendine vakit ayırmış oluyor psikolojik olarak bile rahatlatıyor.cocugunuz azıcık daha toparlansin haftada bir gün bile olsa kaçın bence...

Yazılanlar bu kadar mı beni anlatır:-( tüm evlilikler böyle demekki olan kadına oluyor taşı doğur besle özen :KK14:

Back
X