sürekli şükür ediyorum,kuran okumaya çalışıyorum elimden geldiğince, ama geçmiyor. göğsümde koca bir tomruk var hergün büyüyorgayet normal şeyler yaşıyorsun ... seni rahatlatacak birşeyler yapmaya çalış.... şükrünü eksik etme derim ...
herşeyi ben yapıyorum.. eşim sadece sigara içip televizyon seyreden bir adam..sakin
bunalmışsınız
bağırdım vs diye de vicdanınızı zorlamayın
çocuklar akim bakıyor
size kim yardım ediyor
iş saatleri nasıl,
yemeği kim yapıyor
ya bulaşık
çamaşır
bunları kalem kalem yazın
sonra da size bağlı olmayanlar için yardım alın,
bebeği siz emzirin kızın yemeğini eşiniz hazırlasın kendi yesin vs vs gibi
ya da bebek biberon kullanıyor ise eşiniz onu doyursun bir gün siz büyüğü
hep aynı koşturmaca bunaltır sizi
38 yaşındayım yaşım geçiyordu kızım kardeşsiz kalmasın diye yaptım. aslında iyiydim ama bebek doğduktan sonra böyle oldum..Keşke hazır olmadan düzenini oturtmadan bi bebiş daha yapmasaydın.
Bu şekilde herkesden cok kendineze eziyet ediyosun.
Allah yardımcın olsun
herşeyi ben yapıyorum.. eşim sadece sigara içip televizyon seyreden bir adam..
çocuklara annem bakıyor. ayda bir aldığım bir yardımcı vardı ama şu an alamıyorum.. büyük kızı kreşe verdim 2 gün gitti sadece bakıcı tutacaktım işe başlamadan önce onuda annem istemedi.. annem 65 yaşında ama dinç tir yani.. şu an ben ondan yaşlı duruyorum emin olunsorunun belli
belki göremiyorsundur diye yazmıştım ama görüyorsun da
çözüm de belli
eşin bir yerden kısacak ve eve iş yapmak için yardımcı alacaksın
çocuklara kim bakıyor
yazdığından annen bakıyor izlenimine kapıldım
gerekirse büyük kız kreşe küçük için de bakıcı vs ayarlayacaksın
annen bakıyorsa o da bunalmış olabilir
sen 38 yaşında imişsin anne kaç yaşında bu arada
dün eşimle konuştum bak ben bunları bunları yaşıyorum dayanamıyorum artık diye.. bana dediği laflar aynen şuZaten zor bir yasaminiz var sevdikleriniz daha da zora kosuyor neden destek olunmuyor ? Kim olsa bocalar kendinize zarari dusunmeyi birakin sizi kizdiranlara uslubuyla cevap verin bu sorunlardan kendinizi soyutlayin tuz biber olmasin esinizde size destek olsun onlar anlamiyorlarsa siz anlatin baktiniz anlamiyorlar mesafenizi koyun
çocuklara annem bakıyor. ayda bir aldığım bir yardımcı vardı ama şu an alamıyorum.. büyük kızı kreşe verdim 2 gün gitti sadece bakıcı tutacaktım işe başlamadan önce onuda annem istemedi.. annem 65 yaşında ama dinç tir yani.. şu an ben ondan yaşlı duruyorum emin olun
dün eşimle konuştum bak ben bunları bunları yaşıyorum dayanamıyorum artık diye.. bana dediği laflar aynen şu
sen kadınmısın
sen annemisin
sen ne yapıyorsun ki
sen neyin peşindesin
sen şöyle kötüsün
sen böyle kötüsün
küçücük çocuğa bağırdın da ne oldu
sen şusun
sen busun
sen
sen
sen
sen
Eşin hep böyle miydi? Allah yardımcın olsun bu arada.dün eşimle konuştum bak ben bunları bunları yaşıyorum dayanamıyorum artık diye.. bana dediği laflar aynen şu
sen kadınmısın
sen annemisin
sen ne yapıyorsun ki
sen neyin peşindesin
sen şöyle kötüsün
sen böyle kötüsün
küçücük çocuğa bağırdın da ne oldu
sen şusun
sen busun
sen
sen
sen
sen
hep böyle değildi son 6 ay önce borcu bitti 180 derece dönüş yaptıEşin hep böyle miydi? Allah yardımcın olsun bu arada.
Hep böyle değilse eskiye dönüp düzelme şansı var. Tam diğer bebeğinin sıkıntıları bitmiş rahata kavuşmuşken tekrar bebek tekrar o süreç o da bunalmış olabilir ama tabi ki bu söylediklerini haklı çıkarmaz.hep böyle değildi son 6 ay önce borcu bitti 180 derece dönüş yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?