doğum sonrasu basur :((

aysegl27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
154
4
96
İstanbul
kızlar zorlu bir normal doğum sonrası herşey bitti derken şimdide basur çıktı oturamıyorumm canım yanıoo çocuğu emzirirken acı çekiomm doktora gittim bugün procto-glyvenol die fitil yazdı kullanımını tam anlamadım içinde kalmıo hemen çıkıyor kullananlar etkili olması için nasıl oluyo koyunca hemen çıkıyo çünkü kendiliğinden bukadar mı sadece ?

Bende kronik basur var zaten doğum yapmadım ama oldu işte ne ilaçlar denedim ama maalesef geçmedi. ..yediklerine de dikkat etmen gerek. ..Bu illetin tek bir çaresi var o da sülük arkadaşım çevremde kim cesaret edip yaptıysa bitti gitti...başta babam en yakın örnek. ..ama ben henüz cesaret edemiyorum allah yardimcin olsun ne kadar zor birsey olduğunu çok iyi biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim dere otu ye ibrahim saracoglunun basur icin dere otu kuru var onu uygulamani tavsiye edrm bir yakinim yapti siddeti nekadar di bilmem ama onun ki gecti

Canim dere otu ye ibrahim saracoglunun basur icin dere otu kuru var onu uygulamani tavsiye edrm bir yakinim yapti siddeti nekadar di bilmem ama onun ki gecti

cnm bende duydum sabahları aç karna yeniyor sonra 1 bardak su içiliyor die biliyorum yaptım 4-5 gün ama geçmedi

aman cnm sülük yapamam şimdi dikişlerimde var iyileşmedi çünkü bide basur çıktı önce vardı ama rahatsız etmiyodu böyle beni doğum sonrası azdı iyicee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…