Cok az kalmiş canim ya senin kadar az kaldığında ben bu kadar rahat olurmuyum bilmem şimdiden endişe mutluluk panik hepsi dolu dolu bende.Benim 25 nisan görünüyor ama doktor mayısta diyor o yüzden rahatım biraz
Canım nisanda olsa ben de heyecanlı olurdum ama doktor geç döllenme dedi mayısta olacak dedi ondan rahatım belki de seninkiyle aynı olur benim de.Cok az kalmiş canim ya senin kadar az kaldığında ben bu kadar rahat olurmuyum bilmem şimdiden endişe mutluluk panik hepsi dolu dolu bende.
Ne görüyorsun ruyanda mayısta doğurduğnumu?Canım nisanda olsa ben de heyecanlı olurdum ama doktor geç döllenme dedi mayısta olacak dedi ondan rahatım belki de seninkiyle aynı olur benim de.
Ama sürekli rüyamda görüyorum :)
Yok bazen doğum sancısı bazen hastane falan görüyorum çok düşünmekten galiba.Ne görüyorsun ruyanda mayısta doğurduğnumu?
Zaman cabuk geciyor taki 34 kadar sonra saatler dahi o kadar yavaş ki gecmek bilmiyor16 ekim gorunuyor:) siz boyle deyince ohoooo dedim:) cok var daha
cinsiyeti belli mi:)7 temmuz görünüyor . Daha çok var
İnsalh ya:) hareketlerini hissetmeye bile baslayamadim hala:) hele bi baslasa onkadar takilmicam sankiZaman cabuk geciyor taki 34 kadar sonra saatler dahi o kadar yavaş ki gecmek bilmiyor
Kızım olacak nasipse inşlh :))cinsiyeti belli mi:)
insallah Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin:)benimde kizim var bir tane kiz anasi olmak cok guzelKızım olacak nasipse inşlh :))
Bende bir kiz anesi olmaya adayım.Kızım olacak nasipse inşlh :))
Sağlıkla gelsin kızın canım :) benim ikinci minnoş ben tescilli kız anasıyımBende bir kiz anesi olmaya adayım.
28 mayısti 23 ünde geldi28 mayis insaallah ama ben biraz erken gelecek diye düsünüyorum
Ne güzel 2 hafta erken kavuşucaksın ustelik her şey normal olucakBenim de 20 mayıs :) ama hesaplayınca sata göre 38 haftalık oluyo bebeğim o tarihte. Ultrasona göre 40. İki hafta önden gittiği için erken olcagını düşünüyo galiba doktorum tam anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?