• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Tarihinden Karakter Bulmak

tırnak konusunda ikimizde muzdaripiz belli aynen bende bi şekilde krılıyor ve engel olamıyorum aynı gün doğmuş olmak sevindirdi beni :) bu arada yükselenim aslan dışarıdan çok souk katı yanına yaklaştırmaz gözükürüm taa ki konuşana kadar herkes bi ön yargıyla gelir bana sonra bütün önyargılarını yıkarım :D mesela başak burcu sadeliği sever aslan burcu ışıltıyı sever tezatlık içinde bi karmaşadayım bazen gidiyorum kıafet konusunda çok düz şeyler seçebiliyorum bazen bi bakıorum ışıl ışıl şeyler almışım :D bi dengeleyemedim gitti :D

Zamanla dengeyi kurarsın :) Bana da samimi arkadaşlarım "seni ilk gördüğümüzde buzdolabı demiştik" diye itiraf etmişlerdi.. :9:

Benim de yükselenim ikizler ama pek bilmem özelliklerini.. Başak burcu olarak sadeliğin şıklığını tercih ederim..Gerçi arada renklendirmek de lazım.. :21:

7 şubat...beyaz tenliyım burnum hafif kemerlidir saçlarım yumuşaktır ....gözlerim ela yeşil arası bişey....

bende bende ! :52:
24.02.1991 doğumluyum. miniicik fındık gibi burnum var, boyum 1.75 :81:

Biraz inatçısın.
Başladığın bir işi bitirmeden bırakmıyorsun.
Yemek yemeyi seviyorsun.
Oldukça sabırlısın.
Sanatı seviyorsun.
Terbiyelisin, oldukça.

Voov.. Yeni gördüm ben bunu :\ Yazılanların hepsi doğru.:)

Back
X