- Konu Sahibi balpetegim
-
kızlar biliyosunuz ben medical parka gidiyorum,doğumumu da orda düşünüyorum,geçen gittiğimde doğum ücretlerini öğrendim,sizlerle paylaşalım istedim,fikrimiz olsun,kıyaslama yapalımfisfisfis
ben öğretmenim,kurumum e.s. ona göre yazıyorumyerimseniben
normal doğum 500
sezeryan 550
epiduralli normal d. 800
epiduralli sezeyan 850...
bu fiyatlara dr ücreti,bebeğin ilk muayenesi vb. gibi her şey dahilmiş,odalar 2kişilik oda ücreti,yatışlar normal doğum için 1 gece,sezeryan için 2 gece olarak ücretlendirilmiş,gece sayısı arttıkça 50ytl fiyat artıyormuş galiba...
bunlar şu anki fiyatlar,benim duyduğuma göre temmuzda sağlık ücretlerine zam geliyormuş,inşallah biz zama kalmayız:içelim:
bende bugun ögrendim
normal yada sezeryan fark etmiyormus 300ytl imiş...ama buna doktor, oda felan dahilmi bilmiyorum...onlarıda diğer randevumda sorarım
Kizlar Bende Devlet Hastanesinde Yapicam Doğumumu Buradaki özel Hastanelere Güvenmiyorum
Bişey Sorucam Devlet Hastanesinde Doğum Yapan Yakinlariniz Var Mi? Eşimden Dolayi Ssk Liyim Acaba Normal Olursa Ssk öder Mi Masraflari Veya Sezeryan Olursa Bi Bilginiz Var Mi Acaba
canım kusura bakma tek tek takip edemedim,hangi hastane olduğunu da yazarsak daha iyi olur,seninki hangi hastaneydi?fisfisfis
ben ahmet yılmaza gidiyorum,fiyatları yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta sordum,en fazla 10gün olmuştur...
ben de şaşırdım şimdi,benimki e.s. ile anlaşmalı ya,acaba sen normal ücreti mi öğrendin?benim de kafam karıştı canım ama bana söylenen rakamlar bunlar
e.s.anlasmalı:uhm:anlamadım...
benım ogrendıgım fıyat ssk ıle anlasmalı fıyatı...hersey ıcınde paket fıyatıymıs.
ben orda profesore gıdıyorum onların ucretlerı bu fıatın ustunde prof.lar kendılerı fıatı belırlıyorlarmıs
allah size kolaylik versin valla.. tr de hersey parayla((
burda(almanya) dogum ücreti ödenmio..
yaaa ne güzelmiş...burda devlet hastaneleri ve sigorta hastanelerine ödenmiyo ama özeller katkı payı alıyo canım...orda özel hastaneye de mi fark ödenmiyo?öyleyse süpermiş valla
belki orda özel hastane devlet hastanesi farkı yoktur,ben yurtdışındaki uygulmayı bilmiyorum canım:uhm:
evet canım e.s. emekli sandığı oluyor yerimseniben
sskyla anlaşmalı da olsa hemen hemen aynı fiyat olurdu,ama yazdığın gibi sen prof. fiyatını sormuşsun,onların fiyatı farklı oluyor...burdaki medical parkta da doçent var murat aslan...onun fiyatı da farklı oluyor...benim doktorum normal bildiğimiz uzman doktor ama ben memnunum,inşallah hepimiz kolay doğumlar yaparız :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?