doğum ücretleri

canım pek ihtimal vermiyorum ama bursa medical park ile istanbul medical park arasında fiyat farkı vardır belki :uhm: ama yine de buna pek ihtimal veremiyorum CADIARZU
ssk ile e.s. farklı mıdır bilmiyorum,ama bi kaç kişiden de aynı fiyatı duymuştum,sen bi daha sor bakalım canım ben de merak ettim fisfisfis

bende askeri hastanede yapıcam inşallah allah nasip ederse o yüzden para ödemeyeceğim...

kızlar bede ozel hastanede yapacagım dogumu sezeryanda normalde bedava devlet karsıloyor

kızlar ben birsey soracagım, sizim verdiginiz fiyatlar ozellikle emekli sandıgı icin sizin odeyeceginiz kalan miktarmı? yoksa o ucretlerin bir kısmı e.s tarafından karsılanacakmı anlamadım..

ben de aslıya katılıyorum istanbulda daha ucuz doğum. burda ücretler çok daha pahalı benim de özel hastane smyrna da olacak büyük ihtimalle ssk destekli olduğu halde 1.800 vericeez(.suit oda istersen ekstra ücret ödüyorsun)birde ben o hastanenin tüp bebek hastasıyım diye indirimli fiyat bu düşünün artık.indirim diye bindirim yapıyor bunlar mecburuz ya:tomato:hepsine domates atıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben birsey soracagım, sizim verdiginiz fiyatlar ozellikle emekli sandıgı icin sizin odeyeceginiz kalan miktarmı? yoksa o ucretlerin bir kısmı e.s tarafından karsılanacakmı anlamadım..

benim söylediğim ssk dan pay aldıktan sonra benden alacakları ücret

BENDE TÜRKİYE HASTANESİNDE YAPACAĞIM.
SEZERYAN OLACAK GiBi GÖZÜKÜYOR.
2700 CİVARI ( Ssk dahil )
SEZERYANDA VERİLEN FİYATLAR GENELDE 2 GECE YATIŞLI FİYATLAR.
NORMAL DOĞUMDA İSE 1 GECE YATIŞLI FİYATLAR VERİLİYOR.

ben anlamıyorumki arkadaşlar devlet ne kadarını ödüyo yani dr az para alıyoruz diye ağlıyolar ama bi sezeryana 500 tl alıyolar buna devletin karşıladığı para dahilmi yani o zaman bi doğum estetik ameliyatı fiyatına yaklaşıyo bu nedr bence buna bi düzenleme getirilmeli...

bende özel gazi osman paşa hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum.ssk fiyatları

normal 1.000 tl
sezeryan 1.900

içerisinde;oda süslemesi, loğusa şerbeti,fotoğraf,20 kişiye bebek doğdu mesajı,ve 1 yıllı başak sigorta bebek sigortası (sadece yatışlarda geçerli)
bu kadarı aklıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…