Doğuma Hazırlık Doğum valizine banyo havlusu koymalı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
96
Konya
Kızlar valizimize kendimiz için banyo havlusu koymamıza gerek var mı? Acil cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

sezaryen olursanız duş alınmıyo zaten bi kaç gün. o nedenle gerek yok normal doğum yapıpta hastanede duşumu alırım diosanız koyun tabi hastanede odanızda banyonuz duşunuz olacaksa... benim hastanemde war odamda banyo fakat almayı düşünmüyorum çok gerek olmazsa, ertesi gün gelir ewimde alırım rahat rahat.

ben sezeryanla doğum yaptım hastanede duş yaptırdılar ertesi gün havluyuda vermişlerdi hastanenizle görüşseniz imkanları hakkında fasydalı olur

normal dogum yapsam bile 5 gün cikartmadiklari icin ben banyo havlusu koydum bir tane

sonucta bayagi bir efor sarfedicez terli terli bir gün bile olsa yikanmadan duramam ben sahsen

ilk doğumumda çantama havlu koymadım.
sezeryan doğum olduğu için sütüm hemen gelmedi.doktor ılık duş almamı söyledi,odamda bana özel banyo vardı.annem eve gidip bana havlu getirmişti ve duşumu almıştım,hakikaten de sütüm gelmişti.neden sezxeryanlı duş alamaz ki anlamadım.dikişin üzeri kalın ve su geçirmez bantlı.bu sefer temkinliyim çantama havlu koyacağım.

Medipolde sezeryan ile doğum yaptım, odalar inanılmaz derecede sıcaktı (ekim ayı) birde emzirme eklenince aşırı derecede terledim ve doktorumdan izin aldım duş aldım. Havlu almamıştım pişman oldum, almakta fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…