• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum ve esımın ailesi

Lohusa olan sizsiniz. Onların sizi kirmamasi gerekir.
cok haklısınız bazen kırılmamak ıcın kırmak gerekiyor. yoksa kıyamet kopabilir diye dusunuyorm o yuzden sık sık annemın bana bakacagını karsı tarafa söylemem gerek. ilk torun olacagı ıcın ve asırı yapısık yasadıkları ıcın ben belirtmesem gerçekten gelirler malesef

Allah size sabır versin dilerim hemen toparlarsınız. ne ayıp ne saçma ya. insanlar en güzel zamanları stresle geçiyor. emzirenin yanında erkek mi olur delirmemek elde mi iyi koruyoruz ruh halimizi.
Ben koruyamadım o sıcakta yatak odasına tıkılıp kaldım bebekle. Sürekli ağladım emziremedim. Ve rahat edemiyorum dediğim için surat asıyor oldum kötü oldum. 1 yıl geçti üzerinden daha da düzelmez eşimle aramız kendi etti kendi buldu ne diyeyim. Çünkü ben defalarca söyledim ona olmaz rahat edemem diye.

Ben koruyamadım o sıcakta yatak odasına tıkılıp kaldım bebekle. Sürekli ağladım emziremedim. Ve rahat edemiyorum dediğim için surat asıyor oldum kötü oldum. 1 yıl geçti üzerinden daha da düzelmez eşimle aramız kendi etti kendi buldu ne diyeyim. Çünkü ben defalarca söyledim ona olmaz rahat edemem diye.
lohusa bir kadını, bir anne olan insan anlayamiyorsa yazıklar olsun. ne zalimlik ya. ben henuz lohusa olmadigim halde anlıyorum sizi. bir anne nasıl anlamaz.
ama Allah büyük hiç üzülmeyin. 🙏🏽

lohusa bir kadını, bir anne olan insan anlayamiyorsa yazıklar olsun. ne zalimlik ya. ben henuz lohusa olmadigim halde anlıyorum sizi. bir anne nasıl anlamaz.
ama Allah büyük hiç üzülmeyin. 🙏🏽
Teşekkür ediyorum sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. Kendinizi hiç strese sokmayın bol bol sarılın ona çok çabuk büyüyorlar ♥️

Back
X