dogum ve kuvez

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Merhaba 34+2 haftalik ikiz bebeklerim dunyaya geldi ikiside kuvezde oglum 2300 kizim 1700 dogdu. Kiz sdce burundan hortum bagliyken oglumun cigerlerine veriyolarmis. Zaten bugun kuvezde gordugumde cok hizli nefes aliyodu. Az once doktor geldi bilgi vermek icin. Yuksek miktarda enfeksiyon varmis bebegimde ve maksimum ilaclar kullaniyolarmis. Ayrica dogar dogmaz kakasini yapmis ve doktor 34 haftalik bir bebegin kakasini yaptigini ilk defa gordugunu soyledi cok sasirdigini belirtti. Oglumu kaybedicem sanirim cok korkuyorum. Ayrica sutumde gelmiyor dun 1 siringa kdr geldi. aksamindada yarim siringa geldi. Bu sbhta oyle yarim siringa ama sonra kesildi gelmiyor. Simdi uzuntudende gitmistir buyuk ihtimal

Allah sifa versin saglikla evinize goturun insallah...Bende oglumu 34 haftada kucagima aldim sutum yetmedi mama takviye verdim.Siz karamsar olmayin yinede kilolari haftalarina gore ikiz olmasina ragmen iyi masallah.Esimde ikiz ve olecek diye beklemisler gunlerce rızkı ve nasibi varsa ne olursa olsun duzelir evvelallah...

Allah şifa versin umutsuz olmayın bol bol dua edin. Allah in izniyle hızla iyileşir ler inşallah bebekler güçlü olur umarım sizin ikizlerde birbirine tutunur sağlıklı bir şekilde evinizde olurlar

Allah sifa versin ama ilk zaman süt oyle cok gelmiyor aslinda bir duş alabilseniz ilik suyla daha iyi gelirdi...
İnşallah sag salim hepiniz çıkarsınız

Rabbim hayirli sifa versin ,
Sizede bebeklerinize akli ,bedenen sagligi tam bir sekilde hastaneden evinize goturmeyi nasip etsin

Allahim sifa versin insallah...
Allahin izniyle kilolari ikiz olmalarina ve erken dogmalarina gore cok iyi...haftalari da cok erken degil..bence ikisiyle de sag salim eve doneceksiniz...

Allah şifa versin bebisleriniz iyi olur hayırlısıyla güle oynaya büyütür gelin damat vatana hayırlı evlatlar edersiniz inşallah pozitif olun bol dua edin. Allah inşallah çaresini verir. İnşallah yüzünüz güler kendinizi salmayin sutunuz kesilmesin iki ağız sizi bekliyor olacak. :)

Benim yavrumda kuvezde kaldi ilk 24 saat hicbirsey vermediler ac kaldi sonra 3 gun sonra sut geldi.hic olumsuzluga kapilma bugunler geciyor.ben kendimi hep motive ettim sutum kesilmiycek hep olacak hep emecek diye diye..cokta faydasini gordum.senin sutune ihtiyaclari var toparlanmalari icin.ama olmadiysa da uzulme mama var.

Canim pozitif ol. Sutun gelir. Ilk gunler olabiliyor boyle. Tanidigimizin bebegi erken dogmak zorunda kaldi. Sadece 500 gr dogdu ve 2 ay kuvezde kaldi. Su an ilkokula gidiyor. Dua et ve pozitif ol.

Pozitif olun şakın üzülmeyin prematüre bebekler o kadar güçlü oluyor ki emin olun , miniklerimiz savaşıp Allah'ın izniyle galip gelecekler . Ablamın oğlu 32. Haftada 1700 doğdu minicikti 20 gün kadar sanırım kuveze kaldı sonra çıktı çok şükür şuan 2,5 yaşında görseniz fırtına gibi maşallah evdeki kanepeleri odanın içinde gezdiriyor sıpamız . Bunları motive olun umutlu olun diye anlatıyorum. Ve şuan minikleriniz sütünüze muhtaç üzülüp stres yapıp azalmasına sebep olmayın sütünüzün zor ama geçecek inşallah Rabbim şifa versin kuzularınıza

Canım sütün gelir üzülme aynısı bende de olmuştu.Hemen ılık bir duş al ve bol bol su iç.Ama gerçekten bol su iç.Hemşire günde 3 litre içmen gerek demişti.İçince gerçekten sütüm geldi.Ama sonrasında farklı olaylardan stres yapınca sütüm kesildi.O yüzden stres yapma ve bol su iç lütfen.Allah yavrularını size bağışlasın.

Çok geçmiş olsun öncelikle.çok karamsarsınız ni sakınve düşünün ve humana cayı rezene cayı ne varsa için yemeginizi yiyinki önce sütünüz olsun saglıgınız yerıne gelsın.siz ıyı olacaksınızkı o bebelerı evınıze goturebılrsınız.kızım bugun ıtıbarı ile 40 gunluk.39 haftalık dogdu 2600 mınnnoştu.düşünün oğlunuz 2300 bence cok cok ıyı kızınızfa oyle.ve ınanın zayıf cocuk daha cabuk kılo alıyor .zaten hemen eve cıkarabılsrnızde mama ile desteklıycektınız üzmeyın kendınızı.kuzen ıkız ogullarını ıkı ay hastandde kalarak enzırdı.ve suan çok çok saglıklılar.enfeksıyon var demişsiniz nefes alırken goğsu yapışı gıbı oluyodur iyi bilirim.yegenım kucagıma dogdu ama ambulanstakı halını unutamam kuvez de mınnacık vucudu resmen yapışıp şişiyordy nefes alıcam dıye.ve hersey olabılır dendı ama hayata tutundu bır gece butun hortumları çekıp çıkarmış :)kı şuan 9 yasında.teknolojı tıp ilerledı ne çocuklar hayata donuyor.ıkısınıde saglıkl alıp evınıze donersınız ama kendınıze bakmayı ıhmal etmeyın.2600 bebeme laf edenlerrr bir ayda nasıl kılo aldı dıye sasırıyorlar

Sut hemen gelmez benimde kizim 32 haftalik dogdu.ucincu gun sutum geldi hemde nasil cogaldi.uc saat arayla sagdim hic aksatmadim birde bol bol sivi al ve uzulme cnm.kizim 1500 kilo dogdu 23 gun kuvozde kaldi mama verdiler sutum gelinceye kadar.Allaha dua et yiyecek ekmegi varsa biseycik olmaz insallah.kizim su an 23 aylik bicir bicir bir prenses oldu masallah.seninkilerde olacak insallah uzme kendini Allah ikisinide sana bagislasin acilarini gostermesin amin

2 saate bir sagin sutu. Fosur fosur gelmez zaten basta onlarin midesi ne kadar ki simdi :) sut kesilmez hic merak etme.
Ve cok gecmis olsun onlar cok guclu yipratma kendini hazir ol maraton basliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…