dogum ve kuvez

7 aylık 1 kg 200 gram doğmuşum doktorlar ümitlenmeyin yaşamaz demişler 900 grama kadr düşmüşüm küvezde yatarken düşünün 24 sene önce şu anın olmayan teknolojileri ile yaşamam nasip olmuş. yiyecek ekmeğim varmış demek ki. allah büyüktür ve eminim ki ben sağlıcakla bebişleriniz eve çıkacak. erkek çocuklarının cigerleri geç gelişiyor kızlarla daima aralarında gelişim farkı olduğu için ciğerden veriyorlardır havayı hemen kötü düşünmeyin.
şu yönden de cidden erkekler kızlardan geride mesela kızlar daha çabuk girer ergenliğe erkekler biraz daha geç. rabbim sağ salim evinize dönmeyi nasip etsin inşallah. bende emmemişim ama mama ile büyümüşüm.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Ben inanıyorum ki yavrularına sağlık ile kavuşacaksın. Senin icin dua edecegim canim.

O senin 1 şırınga dediğin süt o iki çocuğa da yetecek. 34 haftalik cocugun mideleri kiraz kadar. O yüzden bunları kafandan çıkar.

Sut geliyor, hele bu süt o enfeksiyonun şifası. Unutma sen onları çok ama çok seviyorsun sen sağmaya devam et sagarken onları düşün şifa verdiğini düşün. İyi olacaklarına inancını kaybetme. Çünkü iyi olacaklar canım.

Doktorlar ile gerekirse sen konuşma esin annen kv falan konuşsun. Çünkü onlar sana hep risklerden bahsedecekler. Risk hep var. Yaşamın bir parçası. Onlar da seni endişeye boğacak. Endişelenme, korkma.

Orada ebelerden yardım iste. Emzirme desteği veren uzmanlar varmış. Onlara ulaşabilirsibiz belki. Birinden duydum oksitosin masajı diye. Memelere masaj yapıyorsun. Oksitosin süt salgılanmasını sağlayan hormon. Sevgi hormonu. Bebeklerini düşün. İnşallah 2-3 haftaya bebeklerine kavuşacaksın.

Allah onları size bağışlasın sağ salim evinize götürün mutlulukla büyütün inşaallah.

Oy kıyamam size.. bebeklerin sağlıkla çıkacak,lütfen kötü düşünme.. sütünü sağ devamlı artacak,bol su iç yemene dikkat et. Allah sana bağışlasın bebeklerini,güzel haberide ver burdan lütfen.

Sütünüz ilk günlerde fazla olmaz ki zaten. Yenidoğan bir bebeğin midesi sadece bir kiraz kadar. Sizin yetersiz gördüğünüz süt aslında bebeğiniz için gayet yeterli. Sütünüzü artırmanın tek yolu emzirmek. Hem sizin bebeklerinizden çok daha erken doğan bebekleri bile yaşatıyolar. Bebekleriniz çok sağlıklı olacaklar inşallah iyi düşünün

geçmiş olsun

bir tanıdığımıızn vardı ikizleri

sizin gibi onlar da çok korkmuşalrdı

ama şimdi 2 yaşalarını geçtiler gayet cimcime bir kızı ile ağır abi bir oğlu var

sağlıkla büyüdükleriin görmenizi dilerim

Canım ben 40 haftalık doğum yaptım bugün 9.gün süt yeni yeni kendine gelmeye başladı elinden geleni yap ama çok takma kafaya kimseye de uzun uzadıya izahat verme sağsalim kavuşun inşallah

Muhtemelen sezeryanla doğum yaptınız korkmayın ilk 3 gün gelmeyebilir. Ayrıca 2300 gram bir bebek doğru bi şekilde tedavi edilirse kurtarılır bi de Vantilatör solunum desteğidir genelde prematüre bebeklere verilir telaslanmayin iyi düşünün iyi olsun ben inanıyorum iyilesecek ve sağ salim alacaksınız bebişlerinizi kucağına sonra da siteye gaz problemi var nasıl çözerim diye yazacaksiniz. Allah büyüktür Allaha sığınin bizlerde dua edeceğiz.

4 ay olcak aynı şeyleri yaşadım.O hastane koridorlarında ikizlerimin birisi için ölüm haberini bekledim gözyaşlarım sel oldu
Rabbime bin şükür ki şimdi ikiside evimde bana gülücükler bile atıyorlar
Sizde güçlü olun üzülmeyin mı sütünüzü etkilemesine.benim sütüm ağlamaktan kesildi hiç yok şimdi
Rabbim şifalar versin bebeklerinize
Kendi kendine solunum yapabiliyorsa ne güzel.kilolarini tamamlayınca çıkartırlar
Siz bol bol uyuyun dinlenin uykusuz geceler için hazırlayın kendinizi

Ilk gunler gelen sut kolostrumdur yogun ve kivamli az miktardadir zaten sagmayi ya da emzirmeyi birakmayin beslenmenize dikkat edin rezene cayo ve bol su tuketin cocuklariniza bakabilmek icin ayakta olmalisiniz unutmayin Allah yardimciniz olsun insallah sagsalim ikisi de cikarlar

Ne güzel yazmışsın...

Eczanelerde bitkisel damla var.Sut artirici göğüs kanallarını acıyor.uc defa günde onaltı damla suya damlatıp icin.mumkunse esiniz nöbetçi eczane bulup alsın hemen başlayın.Guzel Allahım yavrularınızı size bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…