- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Bebekler ilk kakalarını doğduklarında yaparlar. Bu kakayı anne karnındayken yapmaları enfeksiyona sebep olur. Yoksa kaka yapmaları tabi ki iyi bir şey:)Kakasini yapmasi iyi bir sey degil mi? Sonucta bagirsaklari gelismis ve gorevini yapiyor anlamina geliyor. Sut konusunda da vucudumuz her seyi algilar. Bebek gelsin oyle sut vericem diyorBebeklerinizi opup kokladikca goguslerinizden tasacak insallah.
Hiç üzülmeyin inşallah bebisleriniz saglikla yanınıza gelecek. Asla olumsuz düşünmeyin. Bende 30 haftalik doğum yaptım kızım 2 ay kuvozde kaldı çok zordu ama gecti şükür kızım şimdi 7 yasinda. Sizinde öyle olacak insallah. Bu arada kızım 1350 gramdi. Bide kilo kaybetti 1150 oldu ama şükür şimdi yasitları gibi 2. Sınıfa bile gidiyorMerhaba 34+2 haftalik ikiz bebeklerim dunyaya geldi ikiside kuvezde oglum 2300 kizim 1700 dogdu. Kiz sdce burundan hortum bagliyken oglumun cigerlerine veriyolarmis. Zaten bugun kuvezde gordugumde cok hizli nefes aliyodu. Az once doktor geldi bilgi vermek icin. Yuksek miktarda enfeksiyon varmis bebegimde ve maksimum ilaclar kullaniyolarmis. Ayrica dogar dogmaz kakasini yapmis ve doktor 34 haftalik bir bebegin kakasini yaptigini ilk defa gordugunu soyledi cok sasirdigini belirtti. Oglumu kaybedicem sanirim cok korkuyorum. Ayrica sutumde gelmiyor dun 1 siringa kdr geldi. aksamindada yarim siringa geldi. Bu sbhta oyle yarim siringa ama sonra kesildi gelmiyor. Simdi uzuntudende gitmistir buyuk ihtimal
Bugun gordum bebeklerimi kizimin gozleri acikti bakimini yaparlarken gitmisiz. Oglumun rengi kirmiziydi bugun rengi biraz daha duzelmis cok hizli nefes alip veriyodu oda biraz yavaslamis sanki gunden gune iyiye gidiyolar gibi hissediyorum
Merhaba 34+2 haftalik ikiz bebeklerim dunyaya geldi ikiside kuvezde oglum 2300 kizim 1700 dogdu. Kiz sdce burundan hortum bagliyken oglumun cigerlerine veriyolarmis. Zaten bugun kuvezde gordugumde cok hizli nefes aliyodu. Az once doktor geldi bilgi vermek icin. Yuksek miktarda enfeksiyon varmis bebegimde ve maksimum ilaclar kullaniyolarmis. Ayrica dogar dogmaz kakasini yapmis ve doktor 34 haftalik bir bebegin kakasini yaptigini ilk defa gordugunu soyledi cok sasirdigini belirtti. Oglumu kaybedicem sanirim cok korkuyorum. Ayrica sutumde gelmiyor dun 1 siringa kdr geldi. aksamindada yarim siringa geldi. Bu sbhta oyle yarim siringa ama sonra kesildi gelmiyor. Simdi uzuntudende gitmistir buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?