Doğumuma son iki gün kala kasıklarımda adet sancısına benzer bir agrım vardı. sabit bir agrı.. Şiddetli olmayan..
Dogumumdan bir gün önce nişan (kanlı sıvı), dogumumdan 6 saat önce de ikinci nişanım gelmişti..
Akşam 7.30 da sancılarım başladı. Ama benım direk 10 dk. sonra 8. sonra 5 dk ya bir siddetli sancılarım olmuştu..
9.30 da hastanedeydik.10 da epidural takıldı. 00:00 da doğumum gercekleşti..
Epidural normal dogum tavsiyemdir..
doğum sancıların başladığında hemen hastaneye gitmeyin diyorlar evde bekleyin bi süre duş falan alın diyorlar.. peki ne kadar bekleyeceğiz yada gerçek doğum sancısı olduğunu nerden anlayacağız? tecrübelilerin tavsiyelerini bekliyorum...:18::18:
doğum sancıların başladığında hemen hastaneye gitmeyin diyorlar evde bekleyin bi süre duş falan alın diyorlar.. peki ne kadar bekleyeceğiz yada gerçek doğum sancısı olduğunu nerden anlayacağız? tecrübelilerin tavsiyelerini bekliyorum...:18::18:
Evet dr.um da bana söylemişti hemen gidilmemesi gerektiğini.
Fakat benımkı çok tuhaftı.. Ikı gun kesintisiz cektiğim sancı sanırım 5 cm açıklığıma sebep olan sancıydı..
Çükü benım aniden başladı sancılarım. Akşam 7.35 te başladı.10 dk da bir ile başladı.. Çok kısa bir sürede 2-3 ndk.da bire indi..
Saat 9.20 de hastanedeydik.. Ve benım sancılarım yogun geldi. Banyo yapmak imkansızdı.. Kıpırdayamıyordum..
Doğumuma son iki gün kala kasıklarımda adet sancısına benzer bir agrım vardı. sabit bir agrı.. Şiddetli olmayan..
Dogumumdan bir gün önce nişan (kanlı sıvı), dogumumdan 6 saat önce de ikinci nişanım gelmişti..
Akşam 7.30 da sancılarım başladı. Ama benım direk 10 dk. sonra 8. sonra 5 dk ya bir siddetli sancılarım olmuştu..
9.30 da hastanedeydik.10 da epidural takıldı. 00:00 da doğumum gercekleşti..
Epidural normal dogum tavsiyemdir..
Canım peki bu adet sancısına benzeyen sancı ne zamanlar oluyordu? Benim erken doğum riskim var ağustosun 3. haftasına kadar tutmaya çalışıyoruz ama iki gecedir bende bu ağrılar ve kasılmalardan uyuyamıyorum. Otururken pek hissetmiyorum ama yatarken belim ve kasıklarım ağrıyor zaten uyuyamıyorum hzuursuzum sürekli. Kalkınca sabah hareket ettiğim için hissetmiyorum ama yatınca yine geliyor.
Kontrolüm pazartesi olduğundan gitmedim doktora.