- Konu Sahibi BenOzgurce
-
İyi haberler alırsın inşallah canım. Ben atlattığını düşünüyorum, umarım öylede olur. Sonuçları aldığında bize de yaz, bekliyoruz...
Haberler eminim iyi olacaktır ,ben minik köpüşüme cesur yürek diyorum ,çünkü 4 saatlik bir ameliyattan sonra narkozun etkisinden çıkmadan ilk tepkisi eşime herzamanki gibi hırlamak olmuştu,senin kediciğinde çok cesur bir bayan ,bir anne ,bir kaç güne kalmaz kendini toparlar işin en zor kısmı geçti canım ,başa döndüğünü düşünme :teselli:
Malesef haberler pek iyi değil.Bir hafta daha ilaç kullanacakmış ,henüz eve gelmedi.Eşim yemek yediremiyormuş.Bir hafta hergün veteriner hekime gitmesi gerekiyormuş.Hatta bir hafta burada kalsa iyi olur demişler.Yavrular daha çok küçük anneleri olmadan yaşatmak zor riske atamam.Enfeksiyon varmış kızımda.Nerde yanlış yapıyorum bir bilsem keşke.( Ayrıca şekeri yüksek çıkmış kızımın.
canım çok üzüldüm,acba orada kalması iyi olur mu seni ve yavrularını arar mı,benimki kedi değil kedilerin karekterini bilemiyorum ,benimkini iki gün felç geldiğinde özel bir klinikte tutmuşlardı o halini hiç unutamıyorum kafes içinde ertesi günü bıraktığım pozisyonda buldum bütün gece yas tutmuş beni görünce attığı çığlıklar hala kulağımda ,bir de işin maddi boyutu var belki önemli değil denecek ama canım özel kliniklerde adeta soyup soğana çeviriyorlar,rakamı duyunca şok geçirmiştim ,hiçbir işe de yaramadı ,sonra fakültede ameliyat oldu ama yürüyemedi.Özgürce sen bilirsin ama hangi serumu takacaklarsa bunu evinde taktırabilirsin ben öyle yaptım veteriner her gün eve geldi serum taktı bana kalırsa böyle yap çünkü serum sürekli takılı kalmayacak .Kedin de yavrularından ayrılmamış olur hem senin kontrolünde olur maddi ve manevi daha iyi olur kanısındayım kararını yaz canım :çok üzgünüm:
Canım serumu eşinin takması çok iyi ,onun psikolojisinin bozulması seninle ilgili değil ,rahatsız olduğu için yemiyor en sevdiği şeyleri ver bir de çok sevip üstüne düşersen iyice nazlanır benimki öyle .Biraz tatlı sert ol bakalım ne yapacak ben yaptıklarımı sana aktarıyorum canım .Minik yavruya da çok sevindim sen hep yaz haberlerini bekliyorum sevgiler.....ŞenizCanım yok zaten, para filan artık önemli değil, battık zaten bu ay,yeterki iyileşsin, zaten her iğne de yine para alacaklar.
Serumunu eşim takabiliyor, bana da hastalandığım zaman kendisi takar . Sabahları serum takılacak, akşamları G.o.p.ya antibiyotik vurdurmaya götürecek eşim.
Yavrulara bir şey olacak diye çok korktum, ya da eve geldiğinde ilgilenmeyecek diye.Hala bir şey yemiyor.Eşime fakültede; "tahlillerde enfeksiyon çıkmadı "demişler "ama demekki enfeksiyon varki yemek yemiyor " demişler :uhm:
Eşim oradan avcılarda, benim tanıdığım veteriner hekime götürmüş O da "psikolojiktir yada hormonlardan kaynaklanıyordur" demiş.
Kızımın psikolojisini bozacak ne yapmış olabilirim diye düşünüyorum, günlerdir nazıyla oynuyorum. Neyse şekeri de ,eşimin dediğine göre insanlarda da 12 saatten fazla yemek yemediğinde yükselirmiş ,Fakültede şeker hastası demişler ama...?
Yani tek çözüm olarak bir hafta, ayrı ayrı şekerli ve tuzlu serum takmak ,antibiyotik ve b vitamini kompleksi .
Moralimi düzelten tek şey, dikişlerinde problem olmaması.Ha bir de zayıf yavruyu bugün biberonla güzelce besledim en sonunda .Sanırım diğerlerine yetiştireceğim:)Çok inatçı ve edepsiz bir kız :))
Hepinize ilginiz ve desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.Beni anlayabilecek insanlarla iletişim kurabilmek o kadar güzel bir duygu ki.Umarım yakında sevincime de ortak olacaksınız.Hepinizi öpüyorum. Şeniz
Çok garip bir şekilde, benimle göz göze geldiği zaman yemeyi bırakıyor. :uhm: bu gün eşime anlattım hatta.Galiba dediğin gibi nazlanıyor.:)Canım serumu eşinin takması çok iyi ,onun psikolojisinin bozulması seninle ilgili değil ,rahatsız olduğu için yemiyor en sevdiği şeyleri ver bir de çok sevip üstüne düşersen iyice nazlanır benimki öyle .Biraz tatlı sert ol bakalım ne yapacak ben yaptıklarımı sana aktarıyorum canım .Minik yavruya da çok sevindim sen hep yaz haberlerini bekliyorum sevgiler.....Şeniz
Tahlillerde enfeksiyon çıkmadıysa, nasıl oluyorda yemek yemiyorsa öyledir diyorlar anlamadım doğrusu çok saçma geldi :uhm: Üstelik şekeri yükseldi diye hemen şeker hastası teşhisi de konmaz canım ya bence bu fakülteye fazla güvenme.
Antibiyotik ve vitaminden sonra mutlaka düzelecektir. Yeterli beslenemediği için serum takılıyor sanırım ama bişeyler yiyip içmeye başlayınca serumu bitirin, belki bir hafta bile sürmez bu durum.
Doğum artı geçirdiği ameliyat, hastalık..vs hayvanın psikolojisini, hormonal dengesini bozmuş olabilir. şu sıralar çok daha fazla sevgi ve ilgi bekleyecektir senden. İnşallah kısa zamanda atlatırsınız, kolay gelsin canım...
dur daha hırsımı alamadım kıskanç kadınlülülülülülü laelaelaelaelae naniknanik :tomato:klava:
:roflol::roflol: Aslında davranışları ve ilgisi hoşuma gitti.Diğer veteriner hekim teyzeleri çok uslu bir kız demişti:)İnsan gurur duyuyor :)) Bebeklerimizi herkes sevsin istiyor :)) Bazen etrafımdaki insanlara anlatmaya başlıyorum kızımı ,bebekleri ,yüzüme "yazııııık " der gibi bakıyorlar.Anlayamıyorlar:)
Bu gün ev sahibimin annesi geldi, yine işi düşmüştü.evine gittim kombiyi ayarlamaya."Otur" dedi olmaz dedim, bebeklerin başında olmam lazım, ameliyat oldu kızım vs. vs. kısaca özet geçtim "birşey olmaz otur sen " dedi .Anlayamıyorlar.Evden çıktığımda her an aklım onlarda .Yani küçük çocuğumu evde yalnız bırakmış gibiyim:)Hangi anne rahat olabilir ki?
Dün akşam da eşimin yeğenleri 4 yaşında öğretmişler, telefona beni istedi,söylediği ilk cümle :
"alo yengeee o yavruları dedem götürüp başka yere bıraksın " anında kapadım telefonu.Bazen boğazım düğümleniyor. Her an tepem atabilir bu aralar.yıllardır aynı sözleri herkesten duymaktan bıktım.
Bir kere dedim ki annen seni atıyor mu dışarı ?
"HAYIR"
iŞTE ben de kediyi atamam o benim çocuğum, hem de dışarıda yaşayamaz ölür .
Tabi lafım aslında çocukları bile amaçları için kullanan büyüklere.
Hemen oradan bir cevap, "ölsün" .
Gel de delirme.
Burası ve sizler benim için bulunmaz nimetsiniz. Şeniz
18 gün oldu demek :sm_cool:nice uzun sağlıklı sevgi dolu yıllara güle güle büyüsünler hepsini tatlı burunlarından bol bol öptüm Şenizyerim ben onların miniş kulaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?