benim kızda da var o bahsettiğiniz huzursuzluk uykuya dalıp 10 dak sonra mızıldanmaya başlıyo sonra bir daha sallıyorum kucakta buarada kucağa alıştı kızım delikafadulden bakıcımız başlayacak nisan 15 de ben de nisan 25 de işbaşı yapacam-tatlicadiarzu-
dilek canım yok ya uyuyor da kazaya uyandım.önce fren sesi sonra patt gümm diye bir ses.koştum cama.ben sandım büyük bi kaza.burası anayol çünkü.meğerse sarhuşun biri orta refüje geçmiş.polis filan geldi ambulans.araba haşat neyseki adamda bişe yok.
bizim kız gündüz hyusuz gece uyuyor.ama gündüz benide mahvediyor.
sen nöğrüyon?
şu topicleri kiltletmeye bi mod bulamadım.bugün halletcem inşallah
one demek emel yaa bebegın gogusunden sutmu cıkıyor
canım yeni okudum çok geçmiş olsun siz nelercatlattınız bunu da atlatırsınız alahın izniyle.bu arada kalçasında açı sorunu düzgün durmadığından olmuş.ama ayakları içe doğru yalnız alçı gerektirecek kadar değilmiş.fizik tedavi alıyor.şimdilik böyle.ama hala kaka yapamıyor 2 günde bi fitille uyarıyorum sonumuz ne olcak bakalım.
ya ben sıkmakiyi değil diye bliyorum sıkma bnceKızlar bebeklerım gogsundekı sutu sıkıyormusunuz
damlammm hoşgeldin mucksssssssss
maşallah oğluşuna şehnazım.slmlarr canlar
nasılsınız bakalım benım oglan kocaman oldu cumrtesı günü 2 aylık olucak ıns
kızlar gaz poblemıne aksam bırsey denedık ıyı geldı galıbaacı elma yağıbunu aldık karnına ve ayaklarını altına masaj yaptık gece çokkkk rahat uyudu karnı ve ayakları sıcacık
bak sımdı bazı bebeklerın goguslerı sert oluyor o zaman o mınık memıslerde sut bırıkıyo onları ıkı parmak arasında hafıfce sıkıyorsunuz ve ıçınden sut çkıyo bu sut sıkılmazsa bebege acı verıyo ben sabah baktım tas gıbı vallahı bır tatlı kasıgı kadar sut çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?