Doğum yapan Ocak 2015 anneleri ve doğum hikayeleri

Anammm hayirli ugurlu olsun basligimiz.Hayirli haberlerle guzel umut dolu haberlerle dolar basligimiz insallah.Erken anneler kervanina brnde katilirsam hic sasirmam :(
Dogum yapan annisler simdidden hayirli olsun.Allah tez zamanda evinize ulasmayi nasip etsin bebeginizle tabiki.Allahin tek nefeste hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder insallah

Ikınma sıkıntı oluyor mu peki? Acı hissetmeyince ıkınamazsın diyorlar.
canım benim doktorum bu ihtimali göz önünde bulundurarak son 1 saati ağrılı geçirtti zaten..beter bir sancıydı tabi..benim 3 de doğumum başlayıp 8.47 de bitti..yani aradaki onca saati ağrısız geçirmiş oldum son saat hariç..yine öyle olsun istiyorum inşallah Allah izin verirse..

canım benim doktorum bu ihtimali göz önünde bulundurarak son 1 saati ağrılı geçirtti zaten..beter bir sancıydı tabi..benim 3 de doğumum başlayıp 8.47 de bitti..yani aradaki onca saati ağrısız geçirmiş oldum son saat hariç..yine öyle olsun istiyorum inşallah Allah izin verirse..
Anladım canım, inşallah aynı rahatlığı bu doğumda da yaşarsın, ben de dayanamazsam epidural düşünürüm, ne kadar kısa acı çeksek kar bence de.

Kizlar bizim bebisde erken glcek sanki öyle hissediyorum kizim cok hareketli bi kacgundr kasik agrilarim basladi bnde normal dogum istiyorum ama bebisin plesanta rahim agzina yakinmis haftaya karar vericez dgum seklinw hayrlisi olsun korkmaya basladm

Back
X