kızlar sezeryan olanlara sorum akıntınız ne durumda acaba.benim 2 gün bişey gelmiyo.sonra yoğun bi kanamam oluyo.herkeste böylemi acaba?
kızlar doktora gittik biz bugün,acile(
kızım 2 gündür hiç uyumuodu hep gazını çıkarmaya çalışıodu,kıpkırmızı oluodu(
röntgenini çektiler doktor ne olmuş buna dedi,sırf gaz,soona lahman gibi bişi yaptılar kızımın canı çookk yandı benim de tabi...ama soona bi rahatladı,sırtına kadar kaka yaptı velet şimdi uyuo misler gibi aman aklınızda olsun uzun sürerse gidin doktora bebek rahatlasın:))
bizim teşekkürlerimiz nerde bu arada ben de görünmüo ben de burdan teşekkür edeyim bare:)))
ayrıca ben kanaman kesilsin die ilaç kullandım ama hala birascık pembelik var..
glabella, yakaladım seni :) nbr, nasıl oldun, bebişin nasıl..
ben de haftaya bugün beyhekimde doğuma giricem..bilmem gereken bişey var mı hastane hakkında..
sağol canım ikimizde iyiyiz çok şükür.ee artık eskisi kadar giremiyorum nete:))
sen adatıpta yapmıycakmıydın doğumu?hastaneden memnun kaldım ben.yanında bantlı hasta bezlerinden götür mutlaka.bantsız olmasın.sezeryan olacaksın herhalde?2 gece kaldım.spinal anestezi ile oldu doğum.feci başağrısı yaşadım bilgin olsun.
Allah yardımcın olsun.bebeğinede sanada sağlıklı rahat bi doğum dilerim..
inanna çok geçmiş olsun cnm aynı şeyi ben büyük oğlumda yaşamıştım o kadar çok gazlıydıki bi gece bizde acile gittik alttan hortum gibi bişeyle gazın çıkarmışlardı..
Glabel benim sezeryan olalı on gün oldu kanamam devam edio bende spinal anestezi oldum daha sonra dayanamadım panik oldum beni hemen bayıltmazsanız masadan kalkarım die doktırları tehdit ettim:))) neticede hem o iğrenç sahneleri yaşadım iğne durumları o kadar sıkıntıdan sonra genel anestezi oldum kendime gelir gelmez ya şimdi belim yada başım arırsa die panikledim ama ALLAH'a çok şükür bişey olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?