- Konu Sahibi 05_07_2008
kaynanam dün geldi(zahmet oldu ama)bir elbise almış bebişe,birde altına dantelli tayt almış.elde yapardı o kadarını.
lmaz:ben hiç bir şey söylemiyorum.söz gümüşse sukut altındırrr.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bu işler ailenin adetlerine göre değişiyor. eşim bana bir şey takmadı, annem de kayınvalidemde. aslında bizim tarafta bi bilezik takılır ama annemin durumu yoktu zaten ben de istemem bilezik falan takmıyorum. kızıma künye aldı bir de beşik. kayınvalidemler de bir beşik aldılar bir de yarım taktılar. 2 kaynım da ayrı ayrı 2 yarım taktılar. birkaç akraba da çeyrek getirdi. ben de kızıma ait olanları sakladım o büyüyünce kısmet olursa ona verecem.
şimdi yengem doğuracak. ben ona çok güzel bir kolye aldım. bebeğine de bir yarım takacam. herkesin durumuna göre. ama kocam bana niye bir şey takmadı bak canım sıkıldı şimdi alayım en iyisi:)
kaynanam dün geldi(zahmet oldu ama)bir elbise almış bebişe,birde altına dantelli tayt almış.elde yapardı o kadarını.lmaz:ben hiç bir şey söylemiyorum.söz gümüşse sukut altındırrr.
canım ben oğluma takılan altınlardan çeyrek dizdirme yaptırıcam kesin karar verdim ilerde eşine hatıra olarak hediye edicem :))) bende şimdiden gelinimi düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
senin gibi kaynana az bulunur öyleyse:) benim kıza kertelim![]()
birinci çocukta altınlar bilezikler havalarda uçuyor, 2. çocukta birşey yok. halbuki 2. çocukta daha çok şeylerin yapılması gerekmez mi!!!!!!!!!!
evlat yada torun olduktan sonra ilk i yada ikincisi fark etmez 10. çocuk bile olsa fedakarlık yapılması gerekir ama bu kaynanalar ve kayınbabalar neden böyle anlamıyorum kaynanam bana geçenlerde geldi dediki biz yaşlandığımız zaman sen bize bakmaya becbursun oğlumuzu verdik sana dedi ya allah aşkına sen bana ne yaptın ki ben sana bakıyım 6 aylık oldu kzıım hala 1 tl si geçmemiş ne bana ne kızıma ama benim ona bakmaya becbur olduğumu düşünüyo çıldırıcam ya..