Doğum yapanlar gençleştiniz mi?

Nevraben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
39
11
3
40
Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı

Gençleştim :deli:
Onu söyleyenler kesinlikle kadınları kandırıyor. Hayatınız, düzeniniz tamamen değişiyor. Yorgunluk, uykusuzluk artıyor. Endişe düzeyi çok artıyor. Çoğu kişinin karnı bir daha asla düz olmuyor, göğüsler emzirmekten sarkıyor. Saçlar deli gibi dökülüyor, benimkiler eski haline 3 yılda gelmişti.

Ben de duydum o hikayeleri.
Doğum hücreleri yeniler falan. Hatta ananeme 'oleceksin,aldır bu cocuğu' demişler, aldirmamis. Doğurduktan sonra hastalığı bitmiş. Aynı şekilde başka birisinin de doğumdan sonra kalp rahatsızlığı epey gerilemişti. Doğumla kistini atan da çok duydum..
Ama burada bahsedilen hücre gençleşmesi herhalde. Yoksa etrafımda o kadar doğum yapan arkadaşım akrabam var, hiçbirinin güzelleştigino görmedim, hatta Ayşe abla'dan Ayşe teyze moduna geçtiler ne kadar doğum kilolarını verseler de

Gençleştim :deli:
Onu söyleyenler kesinlikle kadınları kandırıyor. Hayatınız, düzeniniz tamamen değişiyor. Yorgunluk, uykusuzluk artıyor. Endişe düzeyi çok artıyor. Çoğu kişinin karnı bir daha asla düz olmuyor, göğüsler emzirmekten sarkıyor. Saçlar deli gibi dökülüyor, benimkiler eski haline 3 yılda gelmişti.
Ben bir yılda toplarımtdiyorum

insanın ömründen ömür gidiyor. sizi kandırmışlar. hele uykusuz geceler, meme uçlarındaki yaralar, doydu doymadı telaşı off off. eski fotoğraflara bakınca hey gidi gençlik diyoruz. eşim sadece bakım kısmına dahil olduğu halde o bile yaşlandı. şimdi böyle yazdım diye gözünüz korkmasın, önleminizi alın diye söylüyoruz.

Ben bir yılda toplarımtdiyorum
İnşallah. Herkesin bünyesi bir değil.
Ama sporla göğüsler eski haline gelmiyor. 2 yıl emzirince illa ki sarkıyor.
Saça da ne yaparsanız yapın, zamanı gelmeden toparlanmıyor. Zaten süt azalmasın diye spora çok ağırlık veremezsiniz çocuk ek gıdaya tamamen geçmeden, diyet yapmak da uygun değil.
Bence kendinizi çok kasmayın eski halime geleceğim diye.
Tekrar söylüyorum: hücre yenileniyormuş, gençleşiliyormuş falan hikaye.

Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Valla öyle bir sey yok. Baya yalan yani ;)
Iki doğum yaptim ben . Ikiside sezaryen . Kilo almadigim icin catlak vs olmadi. Normal olmadigi için dikis vs olmadi.
Bana kattiklari sönmüş iki meme ki taş gibiydiler.
Onlara da gecen sene estetik ile çözüm buldum.
Sadece bu konuda evet genclestim diyebilirim. ;)
Bunun disinda çöktüm yahu ;(

Back
X