- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
- 18
- Konu Sahibi leondapper
genel olarak çevremde çocuk sahibi olanlar regl ağrısı çekmiyo bu herkeste böyle mi? Çocuk sahibi olup ağrıyan var mı? Hiç çocuk doğurmasam ömrüm boyunca çeker miyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım herkes de aynı değil hatta bana kızın olursa ağrın geçer bile dediler 8 yaşında bir kızım var doğumdan önce daha az regl ağrısı çekiyordumgenel olarak çevremde çocuk sahibi olanlar regl ağrısı çekmiyo bu herkeste böyle mi? Çocuk sahibi olup ağrıyan var mı? Hiç çocuk doğurmasam ömrüm boyunca çeker miyim![]()
Yok artık cinsiyete göre ilk defa duydumHayır canım herkes de aynı değil hatta bana kızın olursa ağrın geçer bile dediler 8 yaşında bir kızım var doğumdan önce daha az regl ağrısı çekiyordum![]()
Bende ilk defa duymuştum hatta ümitlenmiştimYok artık cinsiyete göre ilk defa duydum
Ben doğumdan önce bildiğin felç oluyordum ağrıdan. Şuan olacağımı anlamıyorum bile. Hiç ağrım olmuyor hatta şuan regliyimgenel olarak çevremde çocuk sahibi olanlar regl ağrısı çekmiyo bu herkeste böyle mi? Çocuk sahibi olup ağrıyan var mı? Hiç çocuk doğurmasam ömrüm boyunca çeker miyim![]()
Allah allaaah şaşırdım yaa valla3 çocuğum var hala regl ağrısı yaşıyorum. Ha bekarlikta daha fena agrirdi, kivranirdim.simdi de ağrıyor ama kıvrandirmiyor![]()
İyi bari gözünüz aydın nazar değmesinBen doğumdan önce bildiğin felç oluyordum ağrıdan. Şuan olacağımı anlamıyorum bile. Hiç ağrım olmuyor hatta şuan regliyim![]()
Ağrı eşiğim yükselmiş olabilir. Çocuk yokken uykusuz kalsam çok halsiz olurdum . Çocuk olunca mecbur kalıyorsun yine de ayakta durmaya. Hastayken bile yatamıyorsun yardımcı olacak biri yoksa . Bir güç geliyor demekki.
Zamanla bünye de sinyal vermiyor nasılsa durup dinlenmeyecek diye. Yada beyin iplemiyor gelen sinyalleri![]()