Doğum yapanlar regl ağrısı çekiyor mu?

leondapper

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
301
211
18
genel olarak çevremde çocuk sahibi olanlar regl ağrısı çekmiyo bu herkeste böyle mi? Çocuk sahibi olup ağrıyan var mı? Hiç çocuk doğurmasam ömrüm boyunca çeker miyim

genel olarak çevremde çocuk sahibi olanlar regl ağrısı çekmiyo bu herkeste böyle mi? Çocuk sahibi olup ağrıyan var mı? Hiç çocuk doğurmasam ömrüm boyunca çeker miyim
Hayır canım herkes de aynı değil hatta bana kızın olursa ağrın geçer bile dediler 8 yaşında bir kızım var doğumdan önce daha az regl ağrısı çekiyordum

3 çocuğum var hala regl ağrısı yaşıyorum. Ha bekarlikta daha fena agrirdi, kivranirdim.simdi de ağrıyor ama kıvrandirmiyor

Ben doğumdan önce bildiğin felç oluyordum ağrıdan. Şuan olacağımı anlamıyorum bile. Hiç ağrım olmuyor hatta şuan regliyim

doğumdan sonra 3 aydır oluyorum ve karnım belim çok ağrıyor.

Her ay çektiğim sancı doğumdan sonra yılda toplasan belki 3 kez falan çekiyorum artık hatta doğumdan sonra ilk 4 yıl sıfır sancı geçti

Ağrı eşiğim yükselmiş olabilir. Çocuk yokken uykusuz kalsam çok halsiz olurdum . Çocuk olunca mecbur kalıyorsun yine de ayakta durmaya. Hastayken bile yatamıyorsun yardımcı olacak biri yoksa . Bir güç geliyor demekki.
Zamanla bünye de sinyal vermiyor nasılsa durup dinlenmeyecek diye. Yada beyin iplemiyor gelen sinyalleri

İnşallah bana da olur aynısından ağrı eşiğim mi yükseliyor beynim sinyalleri mi kesiyor artık ne olursa
Bende resmen regl olma fobisi var çünkü ilk iki gün o kadar kötü oluyorum ki sürekli yatmak zorunda kalıyorum bütün işlerimi regl takvimine göre ayarlamak zorundayım regl günüme önemli bir şey denk gelecek diye aklım çıkıyor.
Şimdi bir de çocuk istiyoruz ve aklımdaki sorulardan biri de bu, ben yine bu şekilde perişan olmaya devam edersem bana muhtaç el kadar bebeğe nasıl bakacağım ağrıdan kendimi bile unutuyorum ayağa kalkıp su içecek mecalim olmuyor. O yüzden lütfen doğumdan sonra ağrım olmasın lütfen çok amin yoksa çıra gibi yandığımın resmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…