- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
3 saat uzaklık sarsıcı olur ama güvendiğin bir doktor varsa olabilir tabi!bir de bir sıkıntım var
bulunduğum ilçedeki özel hastanede doğum yapmayı önermiyorlar..devlet hastanesindeki ebeler deneyimliymiş ama hani malum yoğunlukk ve özel hastanelerde olmayan bazı hijyenik sıkıntılar var devlert hastanelerinde..
biz de bu nedenle 3 saat uzaklıktaki büyükşehirdeki özel hastaneyi düşünüyoruz orada mı yapsam doğumu...
olur mu acaba nasıl olur yolda doğurmayım bir de ...
bazı arkadaşlar da oraya kadar gidebilsen bile dikişlerinle geri gelirekn yolda çok sıkıntı çekersin diyor..
bi akıl verin.
CANIM onun hakkında bir bişley diyen olmadı ..Sezeryanmı normal doğummu?
Gidersin gitmeye de dönmek zor 3 saat yolculuk lohusasın ve 1 günlük Bebek'le çok zor, bence yap özel hastanede doktorun ne diyor?bir de bir sıkıntım var
bulunduğum ilçedeki özel hastanede doğum yapmayı önermiyorlar..devlet hastanesindeki ebeler deneyimliymiş ama hani malum yoğunlukk ve özel hastanelerde olmayan bazı hijyenik sıkıntılar var devlert hastanelerinde..
biz de bu nedenle 3 saat uzaklıktaki büyükşehirdeki özel hastaneyi düşünüyoruz orada mı yapsam doğumu...
olur mu acaba nasıl olur yolda doğurmayım bir de ...
bazı arkadaşlar da oraya kadar gidebilsen bile dikişlerinle geri gelirekn yolda çok sıkıntı çekersin diyor..
bi akıl verin.
Şuan herşey olağan seyrinde gidiyosa normal olur inşallah. Normal doğum zamanıda belli olmazki nişan geldikden sonra gidersiniz ondada suni sancıyla çok çekersin bence şimdi git o özel hastaneye bi muayeneni yapsınlar zaten dr tahmini bi zaman veriyo sana şu haftadan sonra diye. 3 saat yolda çok sarsıcı olur doğuma kadar bile gidebilir. bilemedim. ama ben göze alamazdım heraldeCANIM onun hakkında bir bişley diyen olmadı ..
hani son anda bile değişebiliyor sanırım bu durum normal der sezeryan olmak zorunda kalınır sezeryan denit normal olur...
ama benim gönlüm inşallah normalden yana hayırlısıyla..
teşekkür ederim canım.. hakkımızda önce hayırlısı keşke o imkanlar burada olsa... doğumumu yapıp ertesi gün hemen evime gelsem...Şuan herşey olağan seyrinde gidiyosa normal olur inşallah. Normal doğum zamanıda belli olmazki nişan geldikden sonra gidersiniz ondada suni sancıyla çok çekersin bence şimdi git o özel hastaneye bi muayeneni yapsınlar zaten dr tahmini bi zaman veriyo sana şu haftadan sonra diye. 3 saat yolda çok sarsıcı olur doğuma kadar bile gidebilir. bilemedim. ama ben göze alamazdım heralde
canım buradaki özel hastaneden memnun değiller...üstelik kendi dorktorum da doğuma girmiyor...aynı hastanedeki diğer doktor doğuma giriyor yeni geldi diğeri..Gidersin gitmeye de dönmek zor 3 saat yolculuk lohusasın ve 1 günlük Bebek'le çok zor, bence yap özel hastanede doktorun ne diyor?
Ya doğuma gircek te ne olacak bebek tam gelmek üzere iken haber veriyolar oda geliyo bebegi alıp dikis atıyor eee bunu ebe gözü kapalı yaparcanım buradaki özel hastaneden memnun değiller...üstelik kendi dorktorum da doğuma girmiyor...aynı hastanedeki diğer doktor doğuma giriyor yeni geldi diğeri..
Memnuniyetsizliğin sebebi nedir? Çok önemli değil ise bence doğur orda çıkıp eve gidersin hemen normal mi doğuracaksın, ben sezeryan gibi düşündüm de normal doğuracaksan zaten her yerde doğurursun iş sende biter:)canım buradaki özel hastaneden memnun değiller...üstelik kendi dorktorum da doğuma girmiyor...aynı hastanedeki diğer doktor doğuma giriyor yeni geldi diğeri..
Allah razı olsun canım tüm hamileler hayırlısıyla doğuralım...:)Bence riske girip de 3 saatlik yolu çekmeyin hele ki sezeryan olursa daha da sarsıcı olur,kızım sezeryanla dünyaya geldi ve hastane ile evimiz 20 dakka fakat araba sarsıldıkça dikişlerim çok ağrıyordu zor dayandım siz birde 3 saatlik yoldan bahsediyorsunuz. Kısaca şahsi fikrim kendinizi zorlamayın,hayırlı doğumlar dilerim.
yok canım görev icabı buradayız..Riske girilmez bence. Suyun gelir bir anda belli olmaz ki hemen gitmen gerekir.3 saat fazla.
Orda akraba vs yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?