doğum YapanlaR..

aslında benim de eşi sağlıkta çalışan arkadaşım buradaki devletti önerdi kendisi de burada doğurdu..
teşekkür ederim canımm..

mimli bir hastane canım.hatta burada gittiğim sağlık ocağındaki hemşire bile özelde doğuracağına bence devlette doğur dedi.o da orada doğurmuş.deneyimli ebeler var dedi...ben mecburiyetten kontrollere orada gidiyorum..benim kontrole gittiğim doktor bile sonradan geldi.ilk aylar kliniğe gitmek duurmunda kalıyordum.1 tane o da sanırım..ancak muayene 100 tl idi. .. devlette 1 tane var özelde şu an 2 tane oldu dr...
sağlık yönünden sıkıntılı bir yer..

Ben ilk doğumumu yaptığımda doktorum bana "normal doğuracaksan deneyimli bir ebeyle anlaşıp evinde rahat rahat doğur demişti " hakkaten araştırdım yurtdışında doğumkoçu olarak ebe tutuyorlarmış bir doğum seti alıp evde doğuruyorlarmış sonra ambulansı çağırıyorlar anne Bebek hastaneye gidiyor kontroller yapılıyor ve doğum kağıdı çıkıyor ben cesaret edemedim normale sezeryan oldum ama bu mantıklı gelmişti bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…