- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Bende öyle hissediyorum canım onun için sordum.allah bağışlasın teşekkür ederim.37. haftada geldi benim oğlum :) erken doğacak diye hissediyodum hep 37 ye kadar sabretti :)
Bakalım allah sağ salim kucağıma almayı nasip etsin.tesekkurler canım.Doğum tarihini geçtik 40 + 2 de kanala inmediği için sezeryan oldum cnm
Eğer senin ki acelesi olmazsa doğar 2 gün oynamaya tarihin ile
Ayy ne güzel...allah analı babalı büyütsün...darısı bana...4 gün öncesinden geldi bizim prens...
Ohh ne mutlu sana..darısı da benim başıma.cok teşekkür ederim canım.Ben tam gününde doğurdum canım.Doktorum 30 mart doğum diyordu hep 29 unda kontroldeydim doktor yarın alalım dedi.Ben birden heyecanlandım doktorum da panik yapma 2 gün kendini hazırla 1 nisanda alalım dedi eve gittim akşam sancılandım sabaha yani 30 martta dünyanın en güzel hediyesini Allahımın emanetini oğlumu kucağıma aldım.Gününde çıktı geldi kuzum.
Ya tabi öyle ben herkesten bir bilgi almak istiyorum.anket gibi birşey..Bunların takvimi yok. Istediği zaman geliyo.
Teşekkürler canım.1 hafta öncesinde
Yok canım merak ettim.sorun yapmıyorum..teşekkürler...Doğum tarihinin 3 gün öncesinde yaptım ben. sorun yapma herşey olacağına varir
Ayyyy amin inşallah canım benim.31 haftalıkken sancilandim ama cok sukur ilaclarla 6hafta daha durdu. 37haftalikken dünyaya geldi oğlum. Saglikla kucagina al insallah sen de kızını :)
sağol canım, amin inşaAllahAyy ne güzel...allah analı babalı büyütsün...darısı bana...
Ayyyy allah sağlıkla doğurması nasip etsin.Ben de 38+6 yım gelsin diye bekliyorum heyecandan ölücem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?