Dogum yapmis arkadaşlarım doguma kimler geldi

womaninlove

Çok aşık bir kadın ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
333
556
53
Bunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci

Ben akşam on gibi hastanedeydim çarşamba günüydü. Benim annem babam erkek kardeşim ve eşi bir de görümcem geldi. Üç yakın arkadaşım da varlardı sağolsunlar. Kayınbabam farklı şehirdeydi kayınvalidem görümcemin küçük çocuklarının yanındaydı ve biraz yaşı var o nedenle gelemedi. Sancı çekerken annem ve görümcem yanımdaydı. Gece üçte doğurdum. Kardeşim eşi ve babam gece eve gittiler eğer hafta sonu gündüz olsaydı onlarda kalırdı. Annem yanımda kaldı. Sağolsun görümce eve gidip bi sürü şey hazırlayıp getirdi hakkını ödeyemem.

Ben sezeryan doğum
Yaptım.
Özel hastanede.
İlk gün kendi ailem ve eşimin ailesi ve bi kaç tebrik için gelen kısa süreli misafirler vardı.
Eşimin ailesi gitti.
Gece yatılı
Olarak yanımda annem ile ablam kaldı..
Ertesi gün taburcu oldum.

Evet ben de böyle düşünüyorum. Eşim ve annem kalır diye. Hayırlısı bakalım

Ben de tam tersi ben kahır cekiyorsam o da çekecek modundayim hahshs ama anne ve abla kesinlikle daha iyi tercihler tabii
Evet sizede sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim.
Sonuçta tuvalete giderken bile destek lazım oluyor yardım.
kendimize gelene kadar.
Koridorda yürümekte falan .

Bunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci
Hickimsem yoktu.
(Yurtdışındayim)
Son dakika enfeksiyon kaptik diye sezaryene alindim, aileme vize vermediler, esim yeni is acti diye izin yapamadi. 10 gun hastanede kaldik bebegimle esim is cikisi geliyordu. Eve gectikten sonrasi daha feciydi. Lohusalik + ultra yalnizlik. Allah kimseye yasatmasin. Imkaniniz varsa ve istiyorsaniz sevdikleriniz yaninizda isteyin.

Kendi annem geldi eşim dışarda bekledi vajinal doğum için yatış yaptım 42.hafta sonunda 12 saat suni sancı verdiler açılmam hiç olmadı sezeryanla doğum yaptım 5 gün sonra hastaneden çıkınca eve kayınvalidem kayınpederim görümcem ve eşimin teyzesi geldi onlar olduğu için annem gelemedi ve eşim dahil evde herkes yatıp uyudu 5 gün uyumamış ben ve saatte 1 emmesi gereken bebeğim baş başa kaldık bence en iyisi kendi annen ablan kim varsa artık onun gelmesi isteğini de rahatça dile getirebiliyorsun

Benim eşim ve gorumcem yanımdaydı dogum esnasında da sordular kim kalsın gorumcem kalsın istedim yanımda daha önce çocuk doğurmuş tecrübesi var diye Allah razı olsun ondan öyle yardımcı oldu ki bana sanki annem yanımdaydı iyki gelmişti benimle

Henuz ilk gebeligim ama kendi rahatim icin sadece esim ve annemle gitmeyi planliyorum normal dogum olursa.
Dogum anne baba ve bebek icin ozel bir an kalabalik olmamasini dogru buluyorum

Biz hiç kimseyi çağırmadık eşimle beraber gittik stressiz bi doğum oldu benim için

düğüm gibi herkes geldi. doğumdan önce defalarca sadece esimi istediğimi söylediğim halde hem de. iğrenç bir durumdu.

işime yarayan orda sadece ablam ve esimdi. zaten birlikteydik tüm gün hastanede. doğumdan sonra da gece benimle kaldı ikisi. sadece es de yeterli ama. bugün doğursam yine sadece esimi isterdim.

ailem, esimin ailesi doğuma yakın geldi. ben hatırlamıyorum onları ama doğumhaneden çıktıktan sonra hepsi odadaydı. kötüydü yani. siz hastaneden çıkana kadar kimse gelmesin

Benim annem rahatsız olduğundan çok yardımı olmadı . Annem her şeyimle ilgilensin yardım etsin isterdim . Ama olmadı malesef . Eşim sağolsun her şeyimle ilgilenmeye çalıştı , sezaryen doğum olduğu için çok zorlandım kalkmakta oturmakta . Doğumdan sonra kv geldi hastaneye. Gelme anne dedim hep ama dinlemeyip uzun yoldan geldi. Yardımcı olmaya çalıştı hep ama o zaman da ben isteklerimi düşüncelerimi rahat dile getiremedim . Yani bi eşim olsa yeterdi bana o zaman .

Doğum yapmak öyle hassas bişey ki. Hiç öyle tek başına yapabileceğimiz bişey değil. İnsanın başkasına muhtaç olduğu gerçeğini anladığı zamanlardan biri.

Sezaryen oldum, annem ve eşim benimleydi.
Sabah yatışa giderken kalabalık gittik. Görümcelerim kardeşim eşim annem hepsi kapıda bekledi

Eşim,annem,kayınvalidem vardı.
Sezeryan doğum yaptım. İlk 10 gün hiç eğilip kalkamadım annem veya eşim verdi hep kucağıma bebeğimi. Eşim 3. Gün falan iş başı yapmak zorunda kaldı.
Annem 15 gün yanımda kaldı. İyi ki kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…